29/4-2011

När jag kom hem från skolan idag gick jag hem och storstädade mitt rum så nu äre verkligen helt rent här inne skit skönt och gå in och bara känna hur rent det är! städade också min garderob och tog ut kläder som är för små eller som jag bara köpt och andvänt en gång sen ångrat mig men inte gjort något med dom och för ett tag sen fick jag en fråga av en tjej om jag hade kläder som jag vuxit ur och det har jag massor men jag tänkte jag har tagit lite av det som man fortfarande kan använda som jag inte har andvänt många gånger alls som jag kunde kolla om någon skulle vilja ha, ni får bild, pris och information nedanför!

 storlek : S den är från ginatricot och är använd max 10 gånger!   50 kr

 storlek: M från ginatricot använd ganska många gånger  50kr!

storlek: XS från ginatricot, uringad på baksidan använd ett par gånger  50kr!

storlek: 36 från Hm , ränderna är gröna! och är lång på sidorna! jätte fin på sommaren, använd 3 gånger kanske, 50kr!

storlek: M från bikbok  använd 1 gång!  guldknappar 70kr!

storlek: M från bikbok rosa jätte skön kofta använd 3 gånger ungefär,  50kr!

storlek: 36 från adidas affären i stockholm, använd max 10 gånger! skit snygg prassel tröja!  100kr

storlek: XS från cubus svarta vanliga legings använda max 10gånger, det är lite blankt tyg!  50kr

storlek: S från ginatricot anänd max 5 gånger jätte fin storlek: S från bikbok , det är ett uringat linne fram bak och på sidorna är det stora uringningar! jätte snyggt på sommaren i grå!  50kr!

storlek: S från bikbok likadan som linnet över i grå! 50kr!

storlek: XS från bikbok, svart spets klänning men huden syns bara i spetsen på armarna! använd max 5 gånger! jätte fin på sommaren!

storlek: XS från bikbok vit vanlig enkel tröja, 50kr!

 hör av er till mig om ni skulle vilja ha något av det här! ni hittar mig på min msn eller facebook!
   Bra TACKAR!

29/4-2011

Ligger i mitt rum på soffan och dunkar musik och ska fixa min garderob i det här fina vädret.. sen ska jag träffa ida & amanda ikv och hitta på något, skolan idag var väldigt seg.
men jag är faktiskt inte på humör just nu så kommer kanske inte skriva så mycket, därför jag inte skrev något igår! Men ni ska få se bilder från i onsdags när jag var ute och åt med alla underbara!!
           PUUUSSSS


mina fina tvillingar! 17år nu!


<3


<3


<3


<3

<3

nefya, jag & albana!    ni är underbara!

<3!

det var en del av alla tusen kort från den kvällen, den var iaf riktigt bra!
      puuuss!



you are crazy but I like it

Hejsanhejsan!
 första dagen i skolan idag behöver vi inte gå in på så mycket tycker jag inte den var väll som alla andra skoldagar.. , efter skolan åkte ja fort upp på stan med ida sen hem och fixade mig och gick ut och åt med massa underbara folk! albana&sandra har ju faktiskt fyllt år grattis i efterskott på er mina små älsklingar!
bilder kommer imorgon har ingen ork att lägga upp dom nu så ni får vänta och se tills imorgon för det är en hel del, nu ska jag slå på en film och sen ska jag faktiskt sova!
           TUSEN PUUSSAAR!

Love hurts, really hurts

Det här lovet har vart grymt, har vart hur skönt som helst att bara få vara borta från skolan i lite mer än en vecka, men jag har ju faktiskt morgon dagen på mig att njuta också för då är jag ledig, ska nog gå upp en sväng på stan och kolla lite och sen ta något att äta med min syster sen åka till ida och bara ta det lugnt och sen hem och sova för att orka upp till skolan på onsdag!
Det här lovet har vart hur bra som helst bara tagit det lugnt, varit ute i det otroligt fina vädret! och spenderat många kvällar i stadsparken! Nu taggar vi bara sommarlov det kommer bli så sjukt bra!
Vad ska man säga om påsken då? jag firar ju inte påsk på samma sätt som andra men jag fick iaf ett present kort på gina och godis, men nu orkar jag inte skriva mer hör av mig imorgon efter min stund på stan!
        PUUUSSAAAR!

 glad tjej!



 



 lite ego bilder på mig som jag tog idag, frisyren på sista bilden älskar jag! när man har så långt hår som mig så kan de vara skönt att bara ha de hänga ner i en liten bulle, men man kanske inte ser så bra!


glad påsk på er alla!

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag nu på lovet men jag har haft fullt upp hela dagrna har bara varit ute hela tiden, men det ska bli bättre!
Nu har ja faktiskt inte heller tid att sitta här men var bara tvungen ska gå och äta lite med föräldrarna och min syster sen åker jag och möter kani och vi åker till amanda och träffar lite folk!
Ha en bra kväll för det ska jag!
       puuuusssar från mig!

   

värmen har hittat fram!

Det var ett tag sen jag vet! men har haft fullt upp så jag har inte kunnat suttit vid datorn så mycket den här helgen, men det ska bli bättre!
Den här helgen har varit helt underbar det kommer bilder på den men vet inte riktigt ordningen på allt men har varit i stadsparken nästan varje kväll och träffar underbart folk! sen lördagen spenderades hos ida med bra folk och sen ut en sväng sen hem!
igår var jag på stan ett tag och träffade josse emily vera och ida sen åkte vi hem och sen vidare till stadsparken och idag har jag spenderat min dag på stan i SOLEN! sen hem och vidare till stadsparken och nu är jag hemma!

 ni får bilder på helgen imorgon för jag orkar inte just nu!
puuusshej

kärlek

  Kom precis hem efter en underbar kväll med underbart folk, kan tyvärr inte lägga ut några bilder fårn kvällen nu för ida har kameran i sin väska ja tror jag la i den fel eller något.. , men bilder frång årdagen i glashuset med klassen kommer nu!


           
ALLBBUUUNN!

       
ELIAS!

    
 Söötaste!!

  
 ida & anton

       
ida , anton & albin

       
 filip? elias, filip, mange, emily, benne, madde, amy, matilda, wille & sebbe

       
  emilyyyyy!

      
 filip, emily & ali

      
 jaaag & elias

         
  jaaag, elias & amed

       
   ida & amed

        
 ida, mange & amed

         
 wille, ja & ida

       
  wille& ida

     
 jaaag & wille

    
  wille & jaaag

        
josse & ali

            
  filip, josse, benne, wille & anton

             
ida, emily & filip

          
 älskling ida & jaaagg!

              
 jaag , matilda, wille & emily!

 det var dom flesta bilder, mer får ja inte viss för alla som är med på korten, men nu är klockan  01.56 och det är dags för mig att sova, godnatt allesammans!
                  
          

hejsan hoppsan nu äre LOOOV!

Vaknade precis ska gå in i duschen och äta lite sen ska ja hämta min älskling på lekis/förskola eller vad det nu heter sen vidare hem igen för jag har ju LOOOOVVV!
Hinner inte lägga upp något om gårdagen nu så jag får göra det senare men det var GULD!
          Puusss på er!

Lov!

Ville bara säga att jag slutade skolan vid elva och nu är det PÅSKLOV!
Ska inte göra så mycket numen snart ska jag träffa ida och handla lite grejer till ikväll och ikväll blir det utgång med några i klassen och bara njuuuttaa av LOVET!

skriver mer inatt eller imorgon när jag vaknar!
PUUUSSSS

sommaren är på ingång och jag älskart!

Dagen idag har faktiskt varit helt otroligt trevlig förutom tanten i norrköping för hon gick mig på närverna men anars har jag haft en dag i norrköping med klassen och vad gjorde vi igentligen typ ingenting bara satt i solen och gick runt och kolla läget och SOLEN sken!
jag skulle ha tagit mer kort men det blev inte av men en riktigt skön dag var det!
Nu ska ja plugga lite och äta sen får jag se om ja orkar göra något och nu är det bara tisdag, onsdag, torsdag kvar sen LOOOOVV!

    puuusssaaarrr!



                            

jag älskar vädret!

Har vart lite segt med att skriva jag vet men ja har inte orkat, i fredags var jag på mberg och stan med amanda och sen träffade vi albana och åkte och kolla på idas match sen åkte vi och sov hos mig, på lördagen så gick ja upp med mamma på stan och köpte ett par skor och en blus bilder kommer nedanför! sen gick ja ut och åt med mamma och pappa sen kollade ja på en till av idas matcher sen spenderade ja min kväll i bowlinghallen. min moster är så söt när hon står och dansar på jobbet haha!
Idag kollade ja idas match med amanda sen åkte jag hem och pluggade så nu är jag på banan igen med plugget sen åkte ja och träffa ida ett tag och nu ligger jag och har precis kollat på jersey shore nu ska jag sova och imorgon bär det av till norrköping!



blå converse från stadium !!


från bikbok för 299kr!!

STOR SOL!

Hejhej!

skolan idag var helt okej kom nyss hem slutade halv tolv och jag måste bara säga att vädret är strålande och jag bara måste ut nununu!
ser fram emot den här helgen ska träffa amanda och albana snart sen ska vi åka till mberg kanske anars hitta på något annat sen senare ikväll ska vi kolla på min älskling ida som spelar örebro cupen sen vet ja inte riktigt men bilder och annat kommer mer ikväll!

        PUUUSSS!


ditt hjärta är gjort av guld

En dag i skolan:













hade inget att göra i skolan idag så ja satt och tog lite kort med wille, efetr skolan kom amanda förbi en sväng vi kollade lite klännigar och liknande sen gick vi upp på stan ett tag och åt och kollade lite sen gick vi till mig igen och bara tog det lugnt och nu ligger jag och kollar på mitt favorit program JERSEY SHORE!
       godnatt på er alla puuusss!!!

en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm

Sitter här i min säng och ska snart börja plugga men jag har så grymt tråkigt just nu så får bli ett litet inlägg om mig själv!

74 saker om mej!!!

1. jag heter elin viktoria lindh-karlsson
2. använder aldrig lindh när folk frågar vad ja heter i efetrnamn.
3. går tema på wadköping
4. jag har världens bästa vänner!
5. jag ÄLSKAR att shoppa kläder och SKOR!
6. jag kan inte slappna av det måste nästan alltid hända något.
7. jag är otroligt envis och blir lätt arg om ja inte får de ja vill.
8. jag har vart missnöjd över många killar jag haft.
9. men jag pratar dock med tre av dom än idag som är bra vänner till mig
10. jag gillar inte plugget
11. jag gillar att gå ut och träffa folk
12. jag älskar att vara utomlands skulle kunna flytta nu!
13. min familj är beronde av att åka utomlands nästan hela tiden så vi är borta en del
14. jag har flyttat en del i mitt liv
15. fast har dock alltid bott i den här hållan
16. jag gillar att ta kort
17. jag klarar mig inte utan musik/data/mobil
18. smycken är livet!
19. jag är inget ego men ibland kan ja erkänna att ja tkr om mej mer än andra dagar!
20. jag färgar håret ofta så går det av snart vet ni varför
21. det jag älskar mest på mej är mitt hår!
22. om ja fick välja att ha kvar fyra saker i mitt rum skulle de vara sängen, garderoben, tvn och soffan
23. jag är verkligen inte blyg! men jag är ingen person som tar allt för mycket plats speciellt inte med folk jag inte känner!
24. jag älskar JERSEY SHORE!
25. jag ångrar att ja frågar mamma efter så onödigt mycket saker ibland.. men sån är jag!
26. får det mesta jag vill ha
27. mina föräldrar är för de mesta absolut inte snåla
28. jag bor i en STOR lägenhet på stan
29. jag är värdlens bästa släkt!
30. jag älskar att duscha!
31. jag vill spola tillbaka tiden så vissa saker jag verkligen ångrar aldrig hänt!
32. ja jag har vart fjortis men inte MEGAFJORTIS
33. jag vill ha många barn
34. men vill också vara en ung mamma!
35. jag tänker efter jag gör vissa saker
36. jag har grön bruna ögon.
37. jag skrattar väldigt mycket
38. är inte rädd att göra bort mig
39. jag tar nästan aldrig åt mig när folk säger dåliga saker
40. jag ångrar att jag och mamma bråkar som vi gjort/gör ganska ofta!
41. JAG VILL HA EN HUND!
42. har två syskon fast jag träffar dock inte min bror alls ofta och de är vädligt synd.. för jag saknar honom!
43. jag är sjukt bra på att ta sönder mobiler och sen fjäska till mig en ny.. kanske inte är en bra sak igentligen men ändå.
44. jag har skolios det är ett rygg fel
45. jag slutade le när jag fick tandställning och ler inte alls lika mycket längre..
46. jag gick på gumaelius i högstadiet och jag saknar klassen lite grann
47. jag hatar inte mycket men jag ogillar väldigt mycket!¨
48. jag har svårt för att förlåta
49. har svårt för att bli arg men när de väll händer så är det inte kul alls..
50. jag har haft både bra och dåliga killar och vänner
51. jag har lärt mig av ganska många misstag
52. jag ångrar att jag inte tog tag i skolan från första början..
53. jag älskar att lyssna på musik i bussen för man får alltid tid att tänka
54. jag går sällan med mjukisar längre men gick därimot alltid med det förut.
55. jag dömer ganska många i förtid innan jag vet hur dom är och ångrar sedan vad jag dömde
56. jag kan vara ganska kaxig men är otroligt trevlig och glad jääämt
57. jag har sjuk humor
58. jag mycket kläder som jag aldrig använt
59. istället för att lösa problem går jag ifrån dom eller gör dom värre
60. kommer fan inte på så mycket att skriva men lite mer kommer ja nog på men de blir väldigt blandat.
61. jag ogillar folk som är dryg och tror dom är något
62. jag har ganska många vänner
63. jag har gått på väldigt många sporter sen jag va liten
64. men nu gör jag ingenting
65. ska börja träna
66. jag klarar mig ofta väldigt bra själv till skillnad från min syster som är som en liten mamma gris
67. jag ska flytta hemifrån tidigt
68. ja ska börja köra nu så ja får mitt kort på en gång
69. jag har nog haft tusentals cyklar men jag får aldrig ha kvar dom..
70. jag gillar att dansa
71. JAG ÄLSKAR SOMMAR
72. och ser fram emot den här sommar något så sjukt mkt
73. jag ska snart resa
74. nu orkar jag faktiskt inte mer!!


samma knas varje dag

Skolan börjar bli mer och mer tröttsam för varje dag som går nu, så just nu vill jag bara ha sommarlov för jag orkar inte mer.
sitter och pluggar nu det går faktiskt väldigt bra, men vill bara somna och vakna upp dagen efter med stor sol och veta att jag inte ska till skolan på ett tag, det vore faktiskt ganska skönt.
men nu ska ja ta en paus från plugget och äta och duscha, men jag skriver mer senare ikväll!
                     PUUUSSSAR FRÅN MIG


            

You make my heart start beating

Ligger i soffan och kollar på tv och kollar massa fina bloggar, har nyss blivit klar med pluggandet, snart klar med idrott och hälsa uppgiften!
Skolan idag var helt okej hade inte så många leketioner men var helt okej ändå, åkte upp på stan med ida och kollade lite sen hem till mig och åt och pratade lite sen åkte hon hem och jag började plugga!
nu ska ja duscha så jag skriver mer sen om ja inte blir allt för trött!

                PUUUSSSS!

          

                  // Elin viktoria lindh-karlsson

jag vill vara din ska du veta bara var din ..........

Har inte haft tid att skriva så mycket nu för ja har inte vart hemma varken igår eller idag, helgen har spenderats med amanda& ida och amanda sov här vi sov dock inte så mycket men ändå vi fick mycket sagt iaf.
Vaknade upp på lördagen trött som skrutt men det var bara att gå upp och göra sig i ordning, tog det lugnt på dagen och sedan åkte man till amanda med albana och ida och sedan vidare till kani som kom till örebro ett tag!
senare på kvällen åkte ja och ida till ladugårsängen och träffade trevligt folk och spenderade våran kväll där och jag spenderade också min morgon och dag där idag, men nu är jag hemma och ida kom nyss vi sitter och kollar på tv och ska snart ta något och äta!
 Nu ska ja vara lite social mot ida men ja kanske skriver mer sen  PUUSSAR & KRAMAR!


       
   jag och min älskade ida!


01.17 !!

Ligger i sängen och kollar bb med min underbara amannddoosshhh, ska gå och ta bort vårat smink nu och sen lägga oss och prata lite i sängen, imorgon får vi se vad som händer men dte lär ni ju få veta då.
Idag var det en bra dag i skolan mycket skratt och sen åkte ja upp på stan med ida och kollade lite sen åkte vi och åt hemma hos henne, sedan vidare hem till amanda och sen var våran ida tvungen att åka på någon innebandy så vi åkte till mej och bara chillade och åt lite och så.

  här får ni en bild på mej och amanda så skriver jag mer imorgon!
                         PUUUSSSAR!
 


         
      
                                  jag&amanda!

RSS 2.0