Sitter i bussen på väg hem från Italien, g...

Sitter i bussen på väg hem från Italien, galet bra vecka men orkar inte skriva mer än så, Skriver mer imorgon. Puusss


àlskar italien

Sitter och kollar pà simpsons med min Italienare och hennes kille just nu vi var nyss och àt pizza, ska passa pà och leka lite med alla hennes hundar ocksà medans vi har tid, dom e sà sjukt sòta.
Det har varit hur bra som helst hitills, fòrutom att jag och Per satt med vàra Italienare pà deras leketion och fattade ingenting och alla typ skratta àt oss..
Vera och jag stod pà tègstationen och larde dom svenska ord, hur kul som helst..
Ska snart byta om och fixa till mig lite fòr vi ska gà ut med hennes kille och hans kompis och hitta pà nàgot sen ska vi mòta upp alla svenskar och gòra nàgot kul.
Jennifer om du làser det hàr tack fòr tipset, min Italienare vart skit glad haha|
PUUUUUSSSSSS sèlànge!!

sitter i bilen mot skolan för att möta upp...

img_3128 (MMS)

sitter i bilen mot skolan för att möta upp dom andra nu, sen tar vi bussen till flyget!  Min data krångla imorse så jag vet inte om inlägget på svaren kom upp eller inte, gjorde dom det så var det bara några frågor som var lätta att svara på dom andra svarar jag på när jag kommer hem!  Kom det inte upp så svarar jag på allt när jag kommer hem! Puuss


Italien börjar närma sig

Godmorgon!

Gick upp tidigt idag eftersom jag var tvungen att fixa klart massa saker, men nu är nästan allt klart ska bara packa ner det sista i resväskan sen kan jag börja fixa mig.
Jag kommer säkert göra någon mobilupptadering innan vi åker efetrsom planet går i eftermiddag någon gång, det ska bli så jävla kul och åka och hoppas bara jag och min italienare kommer bra överens men det ska inte vara några problem för hon är ju urgullig.
Tänkte jag skulle svara på era frågor också så det kommer ett inlägg strax efter det här med svar, ni får jätte gärna fråga mer självklart så svarar jag på det med.
Ni får ha en sjukt bra vecka här hemma i Sverige för det ska jag ha i Italien, jag kommer hem nästa söndag någon gång på natten så jag slänger väll inte något inlägg då eller något.

puuuss så länge!


saknar dig redan

Jätte dålig upptadering jag vet förlåt verkligen!, men dom två senaste dagarna har jag haft fullt upp, har fixat massa grejer till resan, sagt hejdå då till några och lite sånt.
Fredag: Var jag på stan med jennifer och handlade en present till min italienare och det blev te och muggar till det sen lite svenskt godis, sen gick vi och kollade på fotboll, sen hade jag och ida myskväll framför idol!
Lördag: Gick jag upp på stan med jennifer och köpte en vinterjacka, ett par jeans, en plånbok och lite små saker, sen gick vi hem och jerre kom så vi färgade hennes hår. Sen vart det farväl till dom och Denilson för en veckas tid..
Jag har ingen tid nu att ta bilder på det jag köpte och lägga in så det får bli imorgon innan jag åker och möter upp klassen.
Nu ska jag gå och fixa det sista sen sova för imorgon måste jag gå upp tidigt för att hinna med en del innan ja drar mig iväg.
Ska försöka svara på era frågor imorgon innan jag drar också anars får ni tyvärr vänta tills jag kommer hem om jag inte får tid över att blogga där borta, ska verkligen försöka hinna med det men kan inte lova något. Men jag hör av mig imorgon innan jag åker.

PUUUUUSSSS!

2 dagar!

Endast 2 dagar kvar sen tar jag min packning och drar mig mot Italien, har inte träffat min Italienare än så ska inte säga för mycket men hon verkar ur gullig och jätte snäll, så jag ska nog stå ut en vecka därborta hah. Fick shemat idag och det ser bra ut, tror det kommer bli en grym vecka. Ska dra mig mot stan nu för att möta upp min saknade Jennifer och ta en runda på stan!
Hör av mig senare när jag kommer hem och då ska ni också få bilder på det jag köpte igår.

PUUUUSSS!


Rubrik



Hej på er!

Har haft dålig upptadering jag vet och förlåt för det, ska verkligen försöka bättra mig men jag sitter inte vid datorn så mycket och jag har inte så mycket att prata om känner jag, nu har jag fått ett par frågor som jag snart ska ta och svara på men KOM MED FLER! så då har jag ju lite iaf, men kom gärna med mer förslag om vad ni vill att jag ska skriva om eller visa eller så!
Gick på stan ett tag efter skolan för jag skulle köpa något till min italienare som jag ska till på söndag och växla pengar, men jag hittade inget så får fixa det imorgon. Men jag hittade däremot en jätte fin klänning för endast 199 kr på bikbok, lite hårspännen och ett armband. Men det kommer bilder på det imorgon eller lite senare ikväll.
Nu ska jag kolla på tv och måla mina naglar och lite sånt, imorgon är det fredag och då är det helg!
Kommer nog ha en ganska lugn helg tror jag eftersom jag ska åka på söndag och måste packa och träffa lite vänner och pojk och så!
PUUUUSSS så länge!

jag kan inte se dig i ögonen utan att lee

Godkväll!

Skolan idag gick bra som vanligt, håller på och förbereder inför söndag då vi tar oss till italien i en vecka, jag längtar men kommer sakna många här hemma..
Men det är ju bara en vecka sen kommer jag hem bra lagom till höstlovet och haloween party!
Får se om de blir något London som jag och mamma pratat om vi hittar inget bra flyg och hotell så det passar tillsammans med resa dit och hem..
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, imorgon blir det skola sen en snabbis på stan innan jag tar mig hem för plugg och packning!




Glöm inte att passa på att fråga nu när ni har chans att få svar på det ni vill veta!!

puuuuuusssss!!


Nu säger jag godnAtt men ett leende på läp...

Nu säger jag godnAtt men ett leende på läpparna, har haft en bra dag med min bror. Men dock så åker han hem imorgon biti så hinner inte säga Hejdå vilket inte är lika kul! Slutar två imorgon då blir det möta upp min fina på stan och hitta på något! GodnAtt!


5 dagar kvar!

Bättre sent än aldrig, jag lovade ju att lägga in bilder på det jag köpte när jag va på stan och det var ju någon dag sen hah, men nu kommer det iaf lite bilder.



 
Färgen syns inte så bra men dom är lite grön aktiga men riktigt snygga!
ni hittar dom på bikbok för endast 399 kr!!

 framsida
baksida
En svart klänning,  enkel men ändå så fin, kan ha den till vardags men också om man ska på något finare!
Hittar ni på bikbok för endast 299 kr!

 framsidan

baksidan
 
Grå genomskinlig från bikbok som också är uppen i ryggen, jätte fin men ändå
Hittar ni på bikbok, kommer tyvärr inte ihåg priset men kan tänka mig 299 kr!!





svarta klackar från hm, perfekta till sommaren men funkar också till våren till några snygga jeans. Kan ha dom nu innan snön kommer också om man har strumpbyxor eller något men kanske är lite kallt.
Ni hittar dom på hm för endast 249 kr!!


What goes around comes back around

Hejsan Svejsan!
Sitter i skolan och pluggar medans jag väntar på att min pappa ska komma och hämta mig, vi ska gå och kolla på en lägenhet. Sen ska vi köpa med något gott och åka hem, fick nyss ett sms från pappa och min bror var på ingång, äntligen! så jag ska vara med honom. Sen senare ska jag nog plugga ett tag sen kanske man börjar packa lite, får se om jag orkar det men jag skulle ju behöva göra det.
Hör av mig när jag kommer hem för jag måste fortsätta plugga nu.
PUUUUUSSSSS!

Fråga på medans ni har chansen!


Som ni kanske ser så är det dags för frågestund här på bloggen, passa på för det är inte varje dag man får fråga mig saker och jag svarar på era frågor så gott jag kan till en viss gräns. Den får vara uppe ungefär en vecka, jag åker till italien på söndag så jag tänkte att jag skulle svara på lördag, men det innebär ju inte att man inte får fråga något anars, ni får fråga när som helst. Men nu har ni chansen på allvar. Vill ni inte skriva era namn så gör inte det då, men jag vill inte ha några onödiga och töntiga komentarer!
NU KÖR VI, VARSEGODA. FRÅGA PÅ!
PUUUSSS PÅ ER!

Sitter med Amed och ida och väntar på att ...

img_1652 (MMS)

Sitter med Amed och ida och väntar på att leketionen ska börja, nu blir det foto till kvart över fem! Hör av mig sen senare, puuusss på det!


Sitter med Amed och ida och väntar på att ...

img_1652 (MMS)

Sitter med Amed och ida och väntar på att leketionen ska börja, nu blir det foto till kvart över fem! Hör av mig sen senare, puuusss på det!


1 vecka kvar nu!

Nu har jag kollat film med mina otroligt störda föräldrar och sitter nu och kollar partaj, det är ju så sjukt kul jag dör ju här hemma haha!, men nu ska jag kolla klart på det här sen ska jag göra mig iordning och sova för imorgon är det måndag och skola och den längsta dagen på hela veckan, slutar inte fören tjugo över fem..
Men imorgon ska jag träffa D och hitta på något sen ska jag plugga!

 
foto taget av mig


foto taget av mig

PUUUUUUSSS!

Söndagsmys

Haalllå på er!

Kan ju börja med att säga att gårdagen var sjukt bra och tacka till alla som gjorde min kväll, mycket skratt, dans på bord och prat. Såna kvällar borde göras varje helg dom är så jädrans roliga!
Somnade runt fem tiden och vaknade imorse av att jag var jätte hungrig så jag tog mig upp och käka lite frukost. Nu har jag suttit och pluggat sen klockan två så jag känner mig ganska duktig, men nu får det räcka och det vanliga söndagsmyset får börja. Går och handlar lite snart sen sätter jag på en film och slår mig ner brevid en saknad och fin person!

lite ego bilder och blommor som min söta pappa kom hem med utan anledning igår.. hah så oväntat men fint!

  

Godmorgon på er! Hinner inte sitta här så ...

Godmorgon på er! Hinner inte sitta här så länge så det får bli ett kort inlägg, jag berättar mer om kvällen senare men den va super! Nu ska jag plugga med min snälla pappa sen ska jag äntligen få träffa den fina! Men jag hör av mig lite senare, puuuusssss!


Plugg, plugg och änu mer plugg! Sitter jus...

Plugg, plugg och änu mer plugg! Sitter just nu och pluggar med pappa, kom precis hem efter en dag i skolan och kväll på stan med mamma, fick med mig en del hem men helt fel saker! Men ni får bild på det sen! Puuusss


11 dagar kvar till italien!



         Ta mig till grekland nu!

Vill bara bort till värme nu, det är så mycket jag vill göra just nu så de är inte sant, kan räkna upp flera punkter.
Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag gå in till mamma och mysa lite, imorgon blir det skola sen staden med mamma ett tag för att kolla lite jackor och liknande.

- köpa massor med nya kläder

- färga mitt hår svart & blont.. skriv gärna förslag på vad ni tycker!

- åka utomlands med vännerna

- ha jul och nyår sen får gärna vintern vara över!

- åka till london, vilket jag kanske ska göra med mina föräldrar på höstlovet om vi hittar någon bra resa.

- flytta till ett stort stort hus

- bli 18!!

- åka på idol finalen vilket jag ska!

- åka till finland och träffa min kära broder

Ja hurni jag kan ju sitta här hela kvällen och skriva ner massa saker som jag verkligen vill göra men det orkar jag verkligen inte, men nu vet ni lite som finns på min vill göra lista. Nu ska jag ta mig en liten dusch och sedan dra mig mot sängen för mys och film.

PUUUUSSSSS!!


σ 'αγαπώ

haallojj!

Skolan idag gick fort som tusan, började tio över åtta och slutade tjugo över två, men det kändes som vi var där i två timmar typ, hade idrott sista leketionen och hade typ fys, kul att ja och emily var själva i en grupp medans alla andra var typ fyra stycken och victor satt brevid och skratta åt oss.. men vi kämpade!
Sen duschade jag snabbt och tog mig ut till victor för vi var så sugna på godis så vi åkte och köpa massa godis och dricka och tjocka oss med, sen gick jag hem och kollade på one tree hill och väntade på min fina som skulle komma efter skolan, vi fortsatte och kollade på tv och hade mysigt, men nu ska jag plugga en skvätt och gå ut till pappa och få lite mat i magen kanske inte vore fel.
Hör av mig mer ikväll och den här gången ska jag det jag lovar! hihi

PUUUUUSSSS!!!


Hej på er! Ligger i sängen och kollar på t...

img_9190 (MMS)

Hej på er! Ligger i sängen och kollar på tv och just nu känns det som att jag kommer somna när som helst, är sjukt trött efter en lång dag i skolan, men nu blir det film mys! Puuusss heejj!


Det fanns något fint mellan oss som jag aldrig kommer glömma

Godkväll på er!

Om ja ska vara ärlig har jag faktiskt inte haft någon blogglust dom senaste dagarna, har haft fullt upp nästan hela tiden och har inte vart på blogg humör, jag menar vem vill låta tjurig och otrevlig så då tänkte jag att ja kunde ta någon dag till att bara hålla mig borta från bloggandet.
Men nu är jag tillbaka och har verkligen inget att skriva eller inga bilder att visa så ni får vänta tills imorgon så lovar jag att ni ska få lite mer bilder.
Men nu måste jag gå och duscha och måla naglarna och fixa lite innan jag kan gå och lägga mig i sängen och kolla på jersey shore!
Godnatt fina ni!

 ego.

PUUUUUSSS!

Stolt över min bild, tycker anars att jag ...

img_3572 (MMS)

Stolt över min bild, tycker anars att jag är kass på att måla så den vart helt okej om man kollar på mina andra bilder haha!  Slutar snart så jag hör av mig mer senare, det är ju trottsalt fredag idag! Puuuss!


Dålig upptadering jag vet förlåt mig! Fick...

Dålig upptadering jag vet förlåt mig! Fick skolfotot idag och det finns inget mer att säga än hemskt! Vart hyfsat nöjd med klassbilden men dom enskilda korten var usch! Men nu ska jag sova men imorgon lovar jag bättre upptadering och mer bilder! Puuuss!!


19 dagar kvar till italien!

Hejsan svejsan!

Skoldagen idag gick bra, efter skolan åkte jag och ida upp och mötte emma på stan och vi gick och åt på java och myste lite innan vi började våran shoppingtur, jag hatar att gå runt och kolla saker när man vill ha hur mycket som helst, jag la undan halva min lön för jag ska ut och resa massa i sommar, men jag har ju mina fina föräldrar men kan ju inte be dom köpa hur mycket som helst, men jag får det jag vill ha så länge jag pluggar och städar mitt rum så har nog min mamma aldrig sagt nej till kläder och skor.
Fick iaf med mig ett par jeans hem, helt oväntat men dom kom med mig hem, ett par gröna jeans från bikbok. Hur snyggt låter det med gröna jeans men dom va sjukt snygga och så mig!
Men nu måste jag börja plugga så jag får höra av mig senare med bild på jeansen och lite sånt.

PUUUUSSS!


jag saknar din närhet

Skola mellan tio över åtta och tjugo över fem, de kan inte bli bättre än så, men nu har jag kommit hem och ska käka lite mat och plugga lite. Så jag hör av mig lite mer ikväll, men ni får lite bilder som är tagna senaste dagarna.

 min söta marcelo

 foto av mig

 ja och emma innan vi fixade oss och drog ut i lördags!

 ego, från i fredags

 foto av mig

 foto av mig

 foto av mig från min myssöndag

 av mig

 te & tända ljus från i söndags!

mys pys!

Nu ska jag gå och lägga mig efter en jobbi...

Nu ska jag gå och lägga mig efter en jobbig kväll, den började bra och slutade åt skogen, men jag försökte tänka bort det och tänka på allt bra istället, att jag har underbara vänner och en underbar pojk! Nu ska jag kolla film och mysa ner mig i min säng! Godnatt!! Puuuss


jag har världens finaste vänner.

Att ha så fina vänner som jag har det betyder sjukt mycket för mig!
ska äntligen få träffa Mia på onsdag och det var ett år sen, vi behöver verkligen bara ut om allt, har inte träffats på jätte länge så vi har så mycket att berätta för varandra.
Sen ska jag hem till Albana på torsdag och det var också sjukt länge sen jag träffade henne sist så det ska också bli skönt och bara prata av sig med henne för det behöver vi med.

Sen helgen kommer ju spenderas med sjukt bra människor, (josse, erica, lisa, ida, emma?) sen får vi se hur det blir med resten men tror helgen kommer bli grym) för mina tjejer kommer göra min kväll grym! , sen gårdagen var så sjukt seg, men ida och emma ni e så sjukt bäst, tack för allt skratt och mys vi hade det, och nu vet vi våra regler tjejer så passa er noga! hah.

Nej men jag var bara tvungen att göra ett inlägg till för jag vill verkligen att mina närmsta vänner ska veta att ni är guld värda och jag tycker om er så jädrans mycket!
Jag tänker inte sitta här och göra en lista men ni vet själva vilka ni är!

PUUUUUUSSS!


Orka va du

Hejhej!

Har spenderat hela min dag hemma och pluggat och lyssnat musik och kollat lite på tv, är inte så himla frisk just nu så har inte orkat gjort något. Men jag pratade lite om gamla tider förut och jag klara av de utan att få spel, men när jag såg att du kom in i bilden då vart jag bara irriterad igen..
Nu ska jag duscha hejdå..


1 oktober 2011

I väntan på maten så ligger jag i soffan och kollar på tv, var nyss på emmas match med ida och innan de var jag på stan med min fina mamma. Gårdagen började hos josse med olivia och lisa, vi dunkade lite musik och fixade, sen drog vi upp till stan och mötte upp erika för att sen åka till hjärsta, förutom saker som hände under kvällen så hade vi en trevlig kväll!
Nu ska jag gå och käka sen kommer min fina hit ett tag sen så får vi se vart kvällen leder oss, men det kommer nog bli bra den med.
Halva klassen åker ju till italien imorgon också i en vecka och det är inte långt kvar innan andra gruppen åker heller, men det ska bli skönt att komma iväg.

Puuuuuusss!

RSS 2.0