i love memories♥♥

Sista lov dagen av det här sommarlovet, känns faktiskt ganska skönt för det börjar komma en liten längtan till skolan nu!
Har spenderat den sista dagen påmberg med Ida och sen lite senare så kom D dit och fortsatte min shopping med honom sen åkte vi in till stan och ja stanna kvar på stan ett tag och fortsatte min shopping där. Även om ja lovat att inte shoppa mer på ett tag nu så gick det inte hela vägen idag kan man säga kom hem med, ansiktsmasker två stickade tröjor en boddy, underkläder, smycken och lite mer annsikts produkter. Lyckat Elin Lyckat!
Vid halv åtta ungefär mötte ja upp mina fina tjejer och köpte lite mat och annat gott och gick hem till Vera och hade en sjukt trevlig kväll!
Kom precis hem och nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna, plocka ögonbryn & lite sånt som måste göras innan en ny skoldag!

PUUUUUUUUUSSSS!


2 dagar

Nu är det bara två dagar kvar sen är mitt sommarlov slut, skönt men ändå inte. Ska försöka komma en snabbis upp till stan idag för att handla jeans, sen ska ja med mamma till ikea för att fixa klart så mitt rum blir klart snart!
Hör av mig senare om vad som händer!



PUUUUUUUSSSSS!


no one should ever come between us

Dom senaste dagarna har jag spenderat mina dagar på stan och shoppat, fikat & ätit lunch och jag har några grejer till att handla in nu innan skolan drar igång på torsdag, men ni får lite bilder på det jag fått in!

 









  dom här fina ska få vara i mitt nygjorda rum när det blir klart!

3 dagar

Har varit en väldigt tråkig upptadering på sista tiden känner jag för jag själv tycker det blir roligare och läsa bloggar om det är bilder och jag känner att jag inte lagt upp några bilder, men det ska bli bättre med det!

Dag 8: 5 saker jag verkligen ångrar i mitt liv?

Det är svårt om man ska tänka hela mitt liv för då är det mer än 5 saker.. , men om jag bara får ta 5 så får jag bara ta 5 och det absolut ingen ordning jag ångrar nog allt nästan lika mycket.

1. Att jag aldrig gick till sjukhuset när min mormor låg där.
det är så att min mormor dog för några år sedan och hon betydde någon så sjukt mycket att det inte går att förklara hon var som en ängel, hon var aboslut världens underbaraste människa finns ingen som hon absolut ingen! Sen blev hon sjuk ( alldelest för tidigt!! ) men jag har jätte svårt för sjukhus jag klarar inte av att vara där, vårdventraler går bra men sjukhus det är något med det som gör att jag bara inte klarar av att gå in där. Visst har jag läkartid så måste jag men anars så gör jag allt för att slippa det, min mormor & jag hade telefon kontakt och mamma fick alltid hälsa från mig när hon gick dit, sen en dag ringder min mamma mig och säger att jag måste komma dit, jag förstod att det var något som inte stämde för mamma skulle aldrig ringa mig så där anars, jag var livrädd jag visste inte vad jag skulle göra men jag var tvungen att åka dit jag ville inte att det skulle ha hänt något med min mormor. Men jag kom försent..
och det är något jag aldrig kommer förlåta mig själv för det är att jag inte tod modet att gå in där för att säga hejdå :'( jag gråter än idag när jag tänker efter på hur hemskt det är att veta att jag aldrig fick säga hejdå eller få höra att hon verkligen älska mig så mycket som jag älskar henne och nu är det samma räddsla om inte värre med sjukhus jag klarar inte av att gå in där och veta att jag borde kommit för länge sen..

2. Att jag slösade tid på en person som jag endast fick skit tillbaka av

3. att jag och min mamma har haft en del tjafs och inte kommit bra överens..
   ( som är tusen gånger bättre nu och det är jag glad över)

4. Att jag inte tog tag i skolan när ja var mindre för då skulle det ha varit så mycket lättare under åren

5. att jag sluta dansa för det fick mig verkligen alltid på bra humör, ja kom alltid därifrån med ett leende..

Det finns mycket mer saker jag ångrar men som jag inte tänker ta upp här för det är faktiskt privat, men där fick ni 5 saker jag ångrar, små som stora men jag ångrar dom!

PUUUUUUUSSSS!

En fullspäckad dag! Först vårdcentralen me...

En fullspäckad dag! Först vårdcentralen med ida sen vidare till frisören och det känns i skönt men klippte inte alls mycket men det känns så fräscht! Sen shoppade vi lite på stan fick med lite kläder hem, nu är jag på visning och ska sedan göra om lite på mitt rum! Hörs senare puuuss!!!


4 dagar

Dag 6 & 7 tänker jag faktiskt sätta ihop!

kläder/skor/smycken & framtiden

Som en del redan vet så är jag ju beronde av skor och smycken, jag kan handla det bara för att handla, nu när hösten är här också blir det bara så sjukt mycket roligare för jag älskar höstskor!
Men sen har vi ju kläderna också som det kommer in mer och mer i min garderob för varje vecka som går, jag skulle verkligen inte ha något emot att jobba med kläder eller skor. Men min högsta dröm är iaf att flytta till en stor stad och jobba med något sånt där.
Men sen har ja ju alltid velat jobba med inredning också, älskar att göra om mitt rum och bara få bestämma själv och välja ut nya grejer. Så jag vet inte riktigt själv hur min framtid kommer se ut men jag hoppas på det bästa och ska kämpa för att få min dröm med mig!
Vet inte riktigt mer vad ja ska säga men nu vet ni lite iaf!

mitt hjärta slår för dig

Har varit väldigt dålig upptadering nu men jag har haft väldigt mycket att göra, vart med vänner shoppat fixat här hemma för vi gör om våran lägenhet, kollat fotboll, spenderat mycket tid med en underbar person och mycket annat men nu ska jag bli bättre det lovar jag.
Jag ska också ta igen alla dagar jag har att skriva om och jg tänkte att jag tar två eller tre nu på en gång, men först ska jag hämta något gott och käka på!

PUUUUUUSSSSS!

6 dagar

Sitter här och käkar frukost och väntar på att pappa ska komma och hämta mig för vi ska åka och kolla på en lägenhet, sen ska jag träffa ida tror jag och tjejerna när dom slutar skolan.
Hinner inte skriva mer nu och det var väll inte värsta inlägget men jag hör av mig mer senare.

PUUUUSSSS!


bla bla bla har inget att skriva?

Dag 5: 5 saker jag älskar/ 5 saker jag hatar

det är ingen ordning så ni vet!
ÄLSKAR:

1.resa (solvärme eller shoppingresor)!
2.shoppa
3.mina vänner
4.vakna upp brevid någon man älskar
5.mat....

HATAR:
hata och hata men sånt jag inte gillar lika mkt iaf..

1.orättvisa
2.när folk ska leka att dom är bättre än dom egentligen är istället för att bara vara sig själv
3.skitsnack & rykten
4.när man inte ger och tar
5.ORMAR

Det finns inte många som du

Dag 4: skolan

Ja vad ska man säga om skolan, jag går Tema på wadköping och det innebär att man jobbar i teman, många ämnen är alltså då ihop lagda och man jobbar om något nytt varje månad man gör mycket resor också istället för att sitta i skolan och läsa om olika grejer så åker vi dit dom sakerna finns eller har funnits och kollar på dom istället, det är ett jätte bra sätt att lära sig på och som för mig är det som bäst, för jag gillar verkligen inte att bara sitta och läsa i en bok jag förstår inte på samma sätt. Det är också en väldigt upplevelse att åka på dom här resorna och uppleva det här, det kan räcka med att det är ett ställe här i sverigen men det är en stor upplevelse för det! Nu i höst åker vi till italien och ska ha utbytesstundeter vilket jag är väldigt nervös för, tänk om man får någon som verkligen är helt tvärtemot en själv det kan ju inte bli så kul, men ser fram emot resan!
Finns inte så mycket mer att säga min klass är bäst, alla är så snälla och sköna, finns inte en dag som är tråkig även om vi går till fyra så är det alltid någon i klassen som får en på bra humör.


PUUUUSSS!

Vaknade precis brevid ida nu ska vi Göra o...

Vaknade precis brevid ida nu ska vi Göra oss ordning och gå ut på en morgon runda sen vet jag inte vad vi ska göra, när virginska slutar ska jag till mberg iaf, sen ikväll får vi ses tror jag tar några avsnitt one tree Hill med syster min, jag ligger efter med dagarna men tar ikapp idag, har inte hunnit suttit vid datorn. PUSSSS!!


8 dagar

Dag 3: mina närmsta vänner

Om jag fick välja så skulle jag vilja höja siffran till iaf 4 eller 5 för det finns några fler som verkligen är nära vänner till mig som emma, carro & tjejer i min klass. Men nu är siffran bara tre och jag tog dom som jag tycker är värda det som jag har hängt ihop med länge och verkligen litar på till 10000 %.

Ida Embla Angergård:
Jag har känt ida hur länge som helst men vi har egentligen inte vetat om det själva, vi var som tajtast på Gumaelius, men vi kände varandra långt innan det på karslundskolan, sen har vi ju faktiskt minnen från när vi var ännu mindre och hängde med våra föräldrar till solhagapuben när dom ska festa lite, men dom som var värst på festerna var alltid jag ida och anna rynning HAHA, men iaf nu går jag och ida iaf i samma klass och vi har det så sjukt kul i skolan. Vi har så många minnen så det kommer ta mig en hel dag om jag ska skriva ner allt, men vi har haft underbara stunder, vi har gjort allt med varandra, ida är min absolut bästa vän och också min underbara tvilling! 940703, vi fyller på samma dag asså om det var någon som inte riktigt förstod och när vi fick veta det så ah ja kan inte riktigt skriva hur vi vart men det var sjukt!
Men du är så sjukt underbar ida glöm aldrig det, jag älskar dig över allt annat!
Puuuuusss!



Ali Hussein:
Ah vart ska jag börja? Jag lärde känna ali någon gång i nian, men det känns som en evighet, han är en underbar vän och alla borde ha vän som han, jag är så glad att jag har dig ali!
Jag kan alltid ringa honom åka och träffa honom när jag behöver honom för han lyssar alltid och verkligen ställer upp för mig, vad de än handlar om så står han alltid där vid mig och verkligen får mig att känna mig bra igen, och du ska veta ali att jag finns där för mig exakt så som du har och finns där för mig!
Visst vi har våra stunder som precis alla andra, jag tycker faktiskt att tjafsar man aldrig då har man inget gemensamt för då berättar man aldrig saker för varandra, men de gör verkligen jag och ali, men vi löser det lika fort!
Men som sagt ali jag vill att du ska veta att den är den mest underbaraste killkompisen jag har, du är berkligen bäst! Tack för allt puuss min underbara finaste vän Ali hussein!


Albana Zoric:
Jag lärde känna albana i sjuan, vi har gått i samma klass sjuan åttan och nian och det var dom bästa tre åren med henne, jag hade aldrig överlevt Gumaelius om jag inte haft henne i min klass och om inte annat hade jag iaf bytit klass, Vi har inte alls tajta i början visst vi umgicks men inte mycket sen i slutet av sjuan var alltid johanna nefya du ja och mejra, men i åttan gled alla ifrån varandra förtom du ja och nefya vi lämnade aldrig varandra och vi höll alltid ihop! Vi har haft både bra och dåliga stunder men vi har alltid kunnat löst det på ett eller annat sätt, och jag älskar albanas hela familj dom är så underbara, hennes mamma är nog den sötaste mamman man kan önska sig hon är så snäll och lika så hennes systrar dom är underbara allihopa man vet verkligen att man kan komma dit hur arg och ledsen som helst men när man kommer innanför den dörren då blir man så sjukt glad igen, dom är underbara trivs verkligen med den familjen. Albana har alltid funnits där för mig, alla problem jag har har hon nästan haft själv också så hon har alltid vetat hur det känns och verkligen hjälpt mig.
Jag älskar dig min finaste albana du är grym! GLÖM aldrig det!
Du har en sån stor plats i mitt hjärta det ska du veta, jag älskar dig albana!
Puuuusss


Alla tre är så fina tack för att ni finns!
loveu!

har inget att skriva här? bra fantasi jag har ?!

Gud har helt glömt bort tiden och jag kom precis hem, jag missade helt om dag 3 jag skulle skriva, förlåt förlåt förlåt!!!, men imorgon får ni dubbelt! en på morgonen och en på kvällen, för jag har ju fortfarande inte börjat skolan än så jag har ju lite tid på mig.
Nu ska jag faktiskt ta och sova för imorgon är det full rulle, träffa afsaneh&ida, försöka träffa min fina D och sedan åka med fint folk till ikea!

PUUUSSS!


22 augusti

Dag 2: Min familj

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och vad jag ska säga men min familj är allt för mig, det spelar ingen roll hur mycket man bråkar, hur mycket man skrattar, hur mycket man gråter, hur mycket som händer, för man kommer alltid vara en familj. Jag älskar min familj över allt annat den betyder verkligen allt för mig, vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans både bra och dåliga saker, mina föräldrar är inte gifta men dom är förlovade och dom bor ihop.
Kan ju berätta lite smått om alla,
mamma:

Min mamma betyder allt för mig, visst vi har våra stunder och jag vet att jag sagt att jag hatar henne över allt annat på hela jorden, men riktigt från hjärtat har jag aldrig menat det för hon är faktiskt min mamma och henne kan jag aldrig byta ut vad det än är, hon är den finaste och mest omtänksamaste mamman man kan ha, hon gör allt för mig, så som jag har allt för henne, vi har båda haft det ganska svårt när min mormor dog för jag tror inte någon stod sin mormor så nära så som ja och min mamma stod henne nära, vi hade en speciell relation, min mamma är inte bara min mamma hon är som en vän för mig, min mormor var heller inte som min mormor varje dag hon var som min vän hon med, vet inte riktigt vad jag ska säga mer vi har haft våra svåra stunder men våran relation är väldigt bra nu och det tänker jag inte förstöra, så får det vara orkar inte skriva mer men jag älskar min mamma hon är den underbaraste människan man kan ha!

Min pappa:

Ja ni vad ska jag säga mer än att min pappa är den mest underbara pappan man kan ha, visst vi kan ha våra stunder vi med men vem har inte det skulle jag vilja veta?
Jag har nog bråkat med min pappa 2 gånger riktigt stort, vi bråkar faktiskt aldrig men vi är väldigt envisa båda två så vi kan ofta bli irriterade över att vi inte kommer överens.
Men han är trostallt min pappa och jag älkar honom lika mycket för det, han är fotbollstränare så han känner ganska många av mina vänner och han älskar att jävlas med en del av dom, allt från att skicka random sms till att knytta ihop deras skor?, liksom vem kommer på en sån ide haha.. jo min pappa gör sånt.
Men men, jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar min pappa för det är något så sjukt mkt!
Han är bara världsbäst! jag älskar dig pappa!

Min syster:

Min under bara syster! hon ska snart fylla 20 och är som min lilla syster i mina ögon, men hon är den bästa systern ever, vi bråkar ofta men vi har sjuk humor och har det jävligt bra ändå, vi skyddar varandra och står alltid på varandras sida och försvarar varandra vad det än handlar om, hon är så fin och värd det absolut bästa.., jag älskar henne av hela mitt hjärta, hon är den mest raraste människa jag vet!
I LOVE YOU AND I WILL ALWAYS DOO! även fast du ska flytta hemifrån på onsdag.., menmen jag får väll klara mig utan dig! PUUSS

Min bror:
Har tyvärr ingen bild på honom, vilket är väldigt synd men jag träffar inte honom dagligen som jag nästan gör med dom andra, han flyttade hemifrån ganska tidigt och han bodde inte heller hos oss under hela min uppväxt för vi har inte samma mamma och han bodde hos sin mamma väldigt mycket då. Men han är ändå min bror och kommer alltid vara och han är så snäll! Han ska tyvärr flytta till Finland imorgon vilket gjorde mig sjukt ledsen när jag fick höra det.., har tillbringat min dag med honom på massa olika ställen och handlat lite grejer så nu är han redo att flytta, men jag är inte redo att han gör det.., men jag gillar honom ändå och han kommer ju hem till jul! JIPPII typ flera månader kvar..., menmen!
Jag älskar dig johan!

Natten är ung och jag ligger vaken

Godmorgon på er!
Ganska skönt att veta att man inte börjar skolan försen den 1 sep, så istället är man uppe sent och vaknar runt ett. Kan inte bli bättre än så, jag har hunnit med att kolla två avsnitt av one tree hill också men nu måste jag faktiskt gå och göra mig iordning, för nu har ali också vaknat så jag ska träffa honom om ett tag!
Jag ska också skriva om dag 2 på min lista men det har jag inte tid med just nu så jag får ta det senare, men det kommer jag lovar!

PUUUUUSSSS&kraaammm


 
1 sep!


21 augusti

Dag 1: om mig!

Mitt fullständiga namn är Elin viktoria Lindh Karlsson och jag är 17 snart hela j*vla  18 år (längtar som bara den tills den dagen jag & ida fyller  18), Jag är en ganska lugn som person men kan också få till en dålig sida som dock inte är den roligaste menmen.., jag blir heller inte lätt arg men blir jag det kan jag bli tokig.

Resa är nog något jag verkligen älskar att göra, reser någon stans varje år och går det så brukar det bli två gånger per år, om jag skulle ha mer pengar skulle jag inte tacka nej till att flytta utomlands nu på en gång. Jag är ingen riktig älskare av skolan,  om jag skulle kämpa lite eller iaf försöka så skulle jag säkert ha bättre betyg och iaf vara nöjd, men det är jag inte just nu och jag har lovat att jag ska kämpa i tvåan så jag kan höja mig. Jag vet vilka ganska många är men det är bara såna jag vet att ja kan lita på och som jag känner mig bekväm med som jag kallar mina riktiga vänner.

Jag har spelat fotboll & handboll fotbollen började jag med när jag var ungefär 5 kanske och slutade med i 7 typ om jag inte är helt ute och cyklar och handbollen började jag med när jag var 6 och slutade med sommaren till nian tror ja, har också dansat ganska mycket i mitt liv och om jag ska vara ärlig är det dansen jag saknar mest, jag älskade verkligen att dansa , jag gick på jazz, strett, ragga och modern.  Jag saknar handbollen ganska mycket också, men det jag saknar mest är nog tjejerna och Annika  (våran tränare) som också är min fina vän Mias mamma, som jag har känt sen jag var 6 år så det har vart en trygghet att ha henne som tränare hon har alltid ställt upp för allt och alla, mådde man dåligt över något så visste man att man kunde komma till träningarna för att prata med henne och sen var det bra så kunde man träna ändå. Det var ja och mia och några till som ville starta ett lag i handbollen och det lyckades vi också med!

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer så jag tror det där får räcka, jag har ju många andra punkter som kommer säga ganska mycket om mitt liv också så ni får ju reda på mer dom här dagarna som kommer!


I can not believe I still miss you

Dag 1: Om mig

Dag 2: Min familj

Dag 3: 3 närmsta vänner

Dag 4: Skolan

Dag 5: 5 saker jag älskar / 5 saker jag hatar

Dag 6: kläder/skor/smycken

Dag 7: Min framtid

Dag 8: 5 saker jag verkligen ångrar i mitt liv

Dag 9: En plats jag alltid kan komma till vad det än handlar om

Dag 10: En barndomsvän

Så där kommer det se ut tio dagar framåt nu och jag börjar redan ikväll, hoppas på att det blir bra.
Det gör iaf att jag har lite saker att skriva om så jag inte skriver bara för att skriva!

PUUUUUSSSSS!


This time, you can not blame this on me

Ligger och kollar på säsongstarten på audrina, jag är avensjuk på hennes leende, kropp och hår. Nu ska jag gå och ta mig något gott och fortsätta kolla, funderar också på att skriva ner ungefär 5-10 punkter som jag ska berätta lite mer om varje dag. Men vi får se hur jag gör.. Hör av mig senare!

PUUUUSSS!

världens sötaste..

Fick tårar när jag såg den.., har nog aldrig sätt någon sötare, jag ska hjärntvätta min mammas huvud nu, hon hatar djur mer än allt annat typ?-.-, men den där hunden kan man bara inte hata!
ÅÅÅHH JAG DÖÖÖRR!



Gråt aldrig över någon som aldrig skulle gråta över dig.

Kollar på The hills just nu, det är sjukt hur dom kan vara så falska mot varandra och det värsta att dom inte litar på varandra och istället tror på rykten istället för att tro på sin bästavän? hon/han är ju ingen bästavän om det inte går att tro på den?

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta lite kina mat, det var ett tag sen nu så jag tyckte det var dags, älskar kina mat!
Sen sitter jag också och funderar på vad jag ska göra med mitt hår för jag ska till frisören den 29onde och klippa mig lite för de börjar bli lite slitet men ja ska färga det också för det är så solblekt så det inte är snyggt längre..
Jag har haft ljust hår , brunt hår och svart hår men just nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra, jag är lite sugen på att göra det ljust jag menar om jag inte trivs inte det så går det ju att göra det mörkt men om jag gör det mörkt är det ganska svårt att få det ljust igen utan att tappa allt mitt hår, för jag har färgat det ganska mycket..
Ni får 3 bilder på olika hårfärger så får ni gärna säga vad ni tycker!
Men ni får dock inte på mig för jag har inga bilder i denna dator när jag har ljust..

 SVART!

 BRUNT

 LJUST!
färgen på den sista bilden är jag väldigt sugen på att försöka få men jag vet inte riktigt om jag vågar..

PUUUUSSS!


Ligger i sängen och kollar på våra värsta ...

Ligger i sängen och kollar på våra värsta år, dagen började med Mathilda på Java runt halv tre och kom där ifrån strax efter fem, mysigt mysigt! Ska kolla klart nu sen sova, hör av mig mer imorgon! Pusss!


Dina ögon är som diamanter!

Ligger i min soffa och lyssnar på Veronica maggio, ska snart slå på tvn en stund innan jag ska gå och lägga mig, hör av mig imorogn när jag vaknar!

PUUUUSS godnatt!


det är hemskt väder i sverige, kan inte säga mer än hej höst!

Mår dåligt av detta väder, jag tycker inte det har varit sommar alls detta år.., vet inte riktigt vad man ska göra men det blir nog bio framåt kvällen och kanske stan på dagen men vi får se vad jag orkar med.
Nu ska jag iaf göra ordning på mitt rum och fixa mig lite så får vi se vad det blir, men höst skorna tar vi iaf fram!
Hör av mig när jag har kommit iväg!

PUUUSSSS!



      <3!

Det är så mkt som Jersey time!!!

Det är så mkt som Jersey time!!!


Ta reda på saken innan du börjar tro allt för mycket

Ska duscha nu sen ska jag gå ut och träffa min söta lilla prins, tror vi ska ta oss en liten promenad, hör av mig senare genom mobilen eller något!

PUUUSSSHEJ!

jag är besviken, det är allt jag har att säga..

Ligger i soffan och kollar igenom massa bilder från sommaren tänkte lägga ut massa av dom när jag har tid, jag har också bestämt mig för att ta ett inlägg till att berätta massa som bara har med mitt liv att göra för det mkt folk inte vet som jag själv från första början inte heller visste ens..
Men det kommer inte i det här inlägget det kommer i nästa!

PUUSSSHEJ


vet inte vad ja ska säga mer än förlåt..

Har inte så mycket att säga just nu förutom att ja ska börja om på nytt, jag ska få ordning på allt och jag ska bli en bättre person, jag har ångrat en del jag gjort på sista tiden och jag ska bli bättre nu!

Ikväll ska jag träffa Emma&Ida och vi ska ha en sjukt trevlig kväll, återkommer senare innan jag går ut och träffar dom för nu ska ja gå ut en sväng!



PUUUSSHEJ!


Idag har jag sovit nästan exakt hela dagen...

Idag har jag sovit nästan exakt hela dagen och ligger fortfarande kvar i sängen och nu är det dags för one tree Hill! Pusshej


♥♥♥ du är den finaste vän man kan ha!


 Bild från gårdagen, nu ska vi fixa oss och åka till ad!

                jag älskar dig♥♥♥


Jag gjorde ett misstag och det var med dig

Gick upp klockan två idag och åt frukost, sen orkade jag inte göra något så jag gick in till min syster och la mig i sängen och kollade på one tree hill och kollade på när hon packade, för nästa helg så lämnar hon mig och flyttar till sitt eget lilla hem..
menmen sen kom pappa hem med saigon till mig så vi satt och käka och bara prata, skönt och ha en liten pappa&dotter måltid (det händer inte ofta).
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning lite för sen kommer nog min bästaste trollpelle (ida) hit och vi ska väll fixa oss och ha superduper underbart tillsammans, sen ska vi åka och träffa amy och mathilda!

PUUUUSSSHEJ!
bilder kommer!

jag har växt ifrån all lek, jag hoppas du kan förstå det!

Jag försöker förklara men du vill inte förstå, jag har växt ifrån den lek du lekte och det ända jag begär av dig är att du ska förstå det? kan du snälla inte bara förstå det då..
Vet att du kanske inte ser min blogg men om du ser det här så kan du väll försöka sätta dig in i min situation lite också och inte bara tänka på dig själv för gud skulls!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EGGOOOO!

Var ett väldigt bra tag sen jag anväde min systemkamera och den kosta ju faktiskt en del så tycker det är synd om den bara ska stå som prydnad!




I will always remember you

I remember the first time we met, I remember our first kiss, nothing was as perfect as it was then. but one thing that will always stay with me is that you are the best I could ever get...

Dagens klädsen:



Har gått runt i staden och kollat lite men självklart fanns inte det jag skulle ha kvar.., menmen ida fick med sig en väska och hängsleshorts riktigt snyggt var det, sen åkte jag emma och ida hem till mig och fixa mat och emma klippte ida (kunde slutat hur som helst men vart faktiskt riktigt bra!).
Sen har vi bara degat och vart så himla desperata över våra resor vi ska göra nästa sommar som vi bara inte orkar vänta tills men vi är väll så illa tvugna, men GUD vad jag längtar!
Nu ska jag ta en titt på one tree hill och mysa i min säng!

one tree hill one tree hill one tree hill one tree hill one tree hill!

Detta väder gör mig illa mående, tänkte precis gå ut till bussen när jag hör hur det smäller och blixtrar och bara ÖSER ner med regn så jag vände i hallen och så får jag helt enkelt vänta på att mamma ska komma hem, men eftersom vädret är som det är lär hon väll vara hemma när som helst, jag ska iaf lägga ner datan i väskan och fixa klart för sen ska jag till ida och kolla ONE TREE HILL avsnitt, kan inte bli bättre än så!



PUUUSSHEJ!


jag gråter bara i regnet

Klockan ringde halv elva då var det tid för att kolla vädret och det såg ju helt okej ut förutom att det blåste, så jag gick upp och gjorde mig iordning sen börja de komma massa moln så då ändrades planerna och ida gav ett jädrans bra förslag att gå på stan, det är ju mitt andra hem så klart jag sa ja till det!
Nu ska jag packa ihop mina grejer och dra mig ut!

PUUUSSHEJ!


    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


är det inte det ena är det de andra

Nu ska jag sova godnatt, hör av mig senare när jag vaknar!


är det lugnt om jag kallar dig baby

Vaknade upp brevid min fina syster imorse, mamma kom in och väckte oss halv tolv ungefär för vi skulle ju vara på trängen tjugo i ett, eller ah jag skulle möta upp ida där men hon kunde inte komma stackarn fick ont i magen.. men jag satt där och kollade finalen mellan ösk och norrtälje med dana och emma, men tillslut kom carro och rädda mig, nu sitter jag hemma framför tvn och bara tar det lugnt, ganska skönt faktiskt!
Hörs senare nu ska jag kolla klart på tvn!

kram!


TYLÖSAND 2011!

 harrys med pappsen!

 i stan

 stranden!

 stranden

 after beach!

 after beach!

 paradiset!

 

 



 fix

 middag!

 sista kvällen

 pappsen







 pappa kom hem med en ny bil, för stolt!

 han kom också hem med en stolt dotter som fick en tidig 18 års present!  TACK PAPPIII!

 poolen!

Där kom bilderna från fyra sjukt bra dagar i tylösand, tog inte så mycket kort men fick några iaf, nu ska jag packa upp och göra ordning mitt rum!

PUUUUSS HEJ!


Efter fyra dagars härlighet i Tylösand är ...

Efter fyra dagars härlighet i Tylösand är jag på väg hem till Örebro, känns både bra och dåligt, tog inte överdrivet mycket kort som jag brukar göra men jag delar med mig av dom jag tog imorgon om jag får tid över! PUSS!


Ligger på stranden och musiken är på Max, ...

Ligger på stranden och musiken är på Max, ska snart gå och äta lunch på klipporna sen sola och bada lite till innan vi tar oss hem till Örebro igen! Vill hem till alla men ändå skulle jag kunna stanna här sommaren lång om jag bara hade mina finaste med mig! PUSS!!


Kom precis ut och ska nu äta middag, hotel...

Kom precis ut och ska nu äta middag, hotellet jag bor på äger per Gessle och han är här ikväll och firar sin fru för hon fyller, den ni!;) Det är sista kvällen för mig här nu så jag ska njuta ordentligt!! PUSSS!!


Ligger på stranden och solar, har dock brÄ...

img_5216 (MMS)

Ligger på stranden och solar, har dock brÄnt mig i annsiktet så inte så skönt att sola men ligger med ett linne över det!  Kommer hem imorgon kväll så ikväll ska jag på med fin kläderna, äta fin middag och bara ha det sjukt trevligt!


Har precis Kommit upp från stranden och si...

img_3028 (MMS)

Har precis Kommit upp från stranden och sitter just nu framför stora scenen där det spelas musik för hela Tylösand!! , ska ta mig till rummet om ett tag och fixa mig för att åka in till stan!


Färdig fixad för kvällen, spenderade min d...

img_8206 (MMS)

Färdig fixad för kvällen, spenderade min dag i en bil och shopping runda och vid stranden så är ganska trött nu! Men bara att ladda om för lugn och ro kan man ju glömma här! Partyfolket har laddat upp och så med har jag!  KBK!, hör av mig inatt eller imorgon.  PUSS!


SMS-inlägg


Sitter just nu i bilen med musik och lyssn...

img_8975 (MMS)

Sitter just nu i bilen med musik och lyssnar med mamma sjunger med!!,  på väg till Tylösand!!! Åkte ju precis men har iaf kommit ut från döda Örebro!!


RSS 2.0