party people

Fick en fråga om den snyggaste kändis killen, här har ni några snygga killar enligt mig!
sådärja

frågor & svar

Postat av: fridiis:*
Är du nöjd med dig själv?:D
Hur ser din dröm kille ut?
vad är du beroende av?
hur många har du legat med? ;) (behöver inte svara!)
Det var alla jag kom på nu!
Postat av: fridiis:*
Är du nöjd med dig själv?:D
Svar: Jag har mina dagar fram och tillbaka, ibland gillar jag mig själv och ibland inte. Men det är så att vara tjej det kommer fram och tillbaka, men för det mesta så är jag rätt nöjd, låter ganska egoistiskt men thats it. Man måste faktiskt gilla sig själv för att andra ska kunna gilla en! hihi
Hur ser din dröm kille ut?
Svar: Jadu haha har jag inte tänkt på så mycket, en dröm kille i mina ögon ska iaf vara en kille som är med sin tjej för den hon är. Man ska kunna lita på han, han ska gilla kläder , asså gå och shoppa och HA STIL! han ska aldrig skämmas över mig, sen hur man ser ut i utseende och så det har jag inte tänkt så mycket på.. haha


vad är du beroende av?
Svar: Jag är beroende av SKOR, jag älskar skor jag skule kunna köpa nya skor varje dag, ganska beroende av smycken skor och allt såntdär, måste köpa nya kläder typ hela tiden... hah
hur många har du legat med? ;) (behöver inte svara!)
Svar: Sry men pass ...
Det var alla jag kom på nu!
Puuuss på dig fina frida och tack för dina frågor och hoppas du fick dina svar du ville!
Postat av: Josefine
Vem är den snyggaste kändiskillen du vet?
Svar: Oj vad svårt.. tkr så många är så snygggaaa!! jag kan göra ett eget inlägg för den här frågan på några snygga kändis killar i mina ögon! haha
Om du skulle få ändra en grej på dig själv vad skulle du ändra på då?
Svar: en grej gjorde de här skit svårt för ja har bara två saker ja vill ändra på och vene vilken ja helst skulle välja så .. , men iaf , minska mina lår och lite störe läppar (men bara lite större haha)
Vilka tycker du är dom top 10finaste tjejerna i Örebro?
Svar: Oj vad svårt haha! Förlåt att du måste svara igen här nu josse men vill du ha bilder eller bara namn?
PUSS<3
PUUUSS PÅREJ!
Postat av: albana
är du kär hihihi??
Svar: ja (a)
Postat av: joel <3
hur lärde vi känna varandra?
Svar: kan ej svara på det för jag har inge minne av de vännen!
ska vi röja på nyår??
Svar: JA
kan du inte visa upp nallen för alla söta läsare? ;
Svar: ofc kan ja det! , så gullig är den! :*
PUUUUSS PÅ ER!

28 DECEMBER!

Hallåå på er!
här kommer den otroliga bildbomben jag lovat, några från julen och från mina senaste dagar, glömde dock att ta kort på det jag fick i julklapp så de får ni lite senare.
Jag på julafton
Jag och min fina pappa!
Mormor&morfar!
Amy, jag och mathilda!
Lite middag och party med vänner
Shopping och fika med emmssii
Mysiga hemmakvällar!
Party
PUUUUUSSS!

someone like you

Halllåå!
Jag vet att det jag är sämst.., har inte hunnit om ja ska vara ärlig, det har varit jul, har varit med vänner, varit på stan. Jag har inte haft tid att sitta här vid datorn helt enkelt.
Kom precis hem från D, insåg att vi inte hade träffats på länge pågrund av att det har varit jul och han har varit på kryssning, så jag tog mig till honom efter en hel dag med emma på mberg. vi böt lite julklappar med varandra och jag fick en parfym av honom, riktigt gott luktade den så det gjorde han riktigt bra! Tack fina du.
Jag har inte lagt upp några bilder heller eftersom jag inte har haft tid att sitta här men imorgon när jag vaknar så ska jag lägga in ett lite bättre inlägg som ja inte bara stressat ihop nu så här mitt inatten, så imorgon får ni en stor bild bomb från mina senaste dagar och från julafton!
Ni får också svaren på era frågor imorgon så titta in imorgon!
PUUUUSS!

inte en dag utan att jag vill att du ska komma hem, glöm inte det!

Hejsvejs!
Klockan är snart halv fyra och jag ligger fortfarande i sängen, det var fullfart igår och jag hade en riktigt trevlig julafton med nära och kära. Fick väldigt mycket fina saker och just nu vill jag bara flytta in i vår nya lägenet så jag kan få iordning på allt.
Jag hinner inte lägga in några bilder nu för måste hoppa in i duschen innan min faster kommer på besök, men ikväll lovar jag er lite bilder från gårdagen.
Jag från igår!
PUUUUSSS!

Hej på er!! Har inte varit bra upptadering...

Hej på er!! Har inte varit bra upptadering förlåt men har inte haft tid att hålla på med mobilen eller datorn, är fortfarande hemma hos min morbror och kollar lite tv medans de andra spelar spel! Måste snart ta mig en kaffe om jag ska hålla mig vaken haha. Bilder får ni imorgon det lovar jag! Puuuss!!


En dag kvar!

En dag kvar till julafton, men en jul med det här vädret är inget man såg fram emot, jag gillar inte snö jag vet men det behöver ju inte regna för det.. , Ikväll blir det lite jul middag med fint sällskap och imorgon blir det ännu mer, det kommer vara full fart men jag ska vara närvarande så mycket jag bara kan. Vart klar med julshoppningen idag men det blir en jädrans shpooing nu efter jul.
Hör av mig mer ikväll!
Saknar lilla marcelo :(
PUUUUSS!

Klackarna i taket!

Imorgon kör vi mina fina vänner, lovar er att ni ska få bilder, sen ska jag dock inte ha med min kamera så kan inte lova dom bästa bilderna, men iphone kameran får funka, det blir inte allt för fula bilder på den om jag får tycka vad jag vill hah.
I LOVE SHOES!
GLÖM INTE ATT FORTSÄTT FRÅGA NU NÄR NI HAR CHANSEN!
KOM IGEN!
PUUUSS!

party people!

Nu har jag städat mitt rum inför julen, det börjar närma sig och det ska bli sjukt mysigt samtidigt som jag bara vill ha det överstökat och få sommar, men när dagen väl är där så kommer ja njuta varenda minut. Ska ta en dusch nu innan jag slår på en film, sen måste jag sova för imorgon är teater i skolan så måste vara taggad, även fast jag egentligen har lust att stanna hemma och låta dom andra göra det åt mig haha.
Hör av mig mer imorgon, förhoppningsvis kommer ni få lite bilder imorgon för då ska jag ta mig ut på dansgolvet med mina fina vänner!
Jag idag i skolan
PUUUUUUSSS!

4 dagar kvar!

Nu är det endast 4 dagar kvar till julafton, har fortfarande inte köpt några julklappar, idag måste jag plugga klart en liten grej men resten av dagarna fram till lördag så kommer ja finnas på stan hela dagarna för att hitta massa julklappar, jag tycker det är så svårt att köpa till vissa så jag förstår inte varför jag gör det här så sent..
Men men nu har jag inte så mycket tid för att sitta här så jag får göra lite mer inlägg ikväll, ha en fin dag!
GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR!
PUUUSSS!

all i want for christmas is you

Gokväll!
Just nu sitter jag och lyssnar på min plugg lista och pluggar det sista jag har att göra i skolan innan jag tar lov på riktigt, det ska bli så skönt och jag längtar otroligt mycket till lovet med under bara människor, jul och nyår.
Jag kanske kommer vara lite kort på bloggen fram till onsdag eller torsdag och det ber jag om ursäkt för men har en jäkla massa att stå i, men jag lovar att ta igen det med en massa fina bilder på början av lovet!
Tänkte också passa på att ha en liten frågestund så här innan jul, kanske inte hinner svara innan julafton men då får det bli strax efter, för jag har fullt upp i jul med vänner och släkt i jul. Men jag lovar att svara så fort jag har tid.
NI FRÅGAR JAG SVARAR!!
INGA FRÅGOR ÄR DÅLIGA KOM IHÅG DET, SEN KANSKE JA INTE KAN SVARA SÅ BRA PÅ NÅGOT MEN JAG GÖR DET JAG KAN!
KOM IGEN NU!
PUUUUSS!

18 december 2011

Några få bilder från helgen, men jag har iaf gått ett längre steg i mitt lovande hah, jag ska klara det här och jag lovar er fortfarande ännu mer bilder.
Elias i skolan, orkade aldrig fixa frillan ordentligt
Kusin 15 år!
Middag
Elias i lördags, as seriös kille orkar inte hah!
Några få bilder från helgen men jag lovar att det ska bli bättre, nu ska jag gå och plugga lite innan jag tar plats i soffan för lite Beck och popcorn. Mysiga söndags kvällar!
PUUUUUSSS!

Jag står alltid vid din sida så som du står vid min.

Förlåt för den otroligt dåliga upptaderingen, men jag har faktiskt inte haft tid om jag ska vara ärlig, det har varit en bra helg med bra människor och mycket gott!
Började fredagen i skolan sen åkte jag och carro hem till mig och snacka lite skit och kolla på tv, bra tjej det där. Sen vid 6 körde vi hem henne och åkte till min kusin som fyllde år, han fick en j*vla massa presenter. Bortskämda snorungar nu förtiden hah!, fikade och käkade lite sen körde mamma mig till min fina och käkade ännu mer med Jenniii och Stefan sen kollade vi lite film och så tills ja och jenni typ somna och va tvunga att dra.
I lördags så blev det en lugn dag på dagen, möte lisa vid 5 och handlade och gick hem till mig och fixade iordning Tacos och pratade ut om livet, sen kom emma och amy och vi spenderade kvällen hemma hos mig och lyssna musik och pratade lite och hade en riktigt trevlig kväll, sen kom min favorit och sov här.
Vaknade runt tolv idag och låg var i sängen och kolla tv och bara tog de lugnt med den fina innan han åkte hem och jag gick upp och gjorde mig iordning.
Hör av mig mer senare ska gå och hjälpa pappa med maten nu, ni får lite bilder sen!
PUUUUUSSS!

När man väll har chansen så ska man njuta extra

Haft fullspäckad dag idag, slutade rätt tidigt idag så jag drog mig upp på stan och mötte mamma och kollade lite julklappar, sen gick jag och mötte Emma efter hennes frisörstid, riktigt snyggt vart det dessutom, vi fortsatte en liten vandrig och jag hittade två par klackar så ringde mamma och vissade dom hon stod bara och kolla på mig och fråga vad det var för fel på mig, skor är knark för mig som knark är för missbrukare.. (inte bra). Men hoppas ett par av dom är något av klapparna. Sen drog jag med mina föräldrar till Ikea och kollade lite sängkläder till år nya lägenheten.
Men nu har jag varit hemma ett tag och pluggat lite och duschat och käka lite kvällsmat, hör av mig mer imorgon om hur min dag och helg ser ut.

Nu är de inte långt kvar till Jul, Jullov och Nyår och det ska bli sjukt härligt, har lite planerat och andra dagar får vi ta som dom kommer, men jag tror det kommer bli ett bra lov. Gäller bara att Planera den med bra sällskap och roliga saker. Det blir självklart mycket mycket bilder det lovar jag er.
PUUUUUSSSSS!!

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och har...

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och har matte, hur tråkigt som helst men man måste ta sig igenom de! Jag hör av mig lite senare när jag har tid, drar mig nog mot stan senare! Puuss!!


min älskade prins

Blir ett ganska så snabbt inlägg nu, för måste göra mig klar för att möta upp min fina vän Lisa på stan för en bit mat och lite bio på det, kommer bli en bra kväll och kanske delar med mig med lite bilder men får se, beror på hur dom blir vi brukar inte kunna vara så seriösa på kort haha..

Skolan idag var inte så lång började 8.10 med idrott som var hur kul som helst, vi körde någon slags ruggdby? men det var i vilket fall hur kul som helst alla kriga och brottade ner varandra, sen hade vi bara tre leketioner till och vi slutade runt halv två. Åkte hem på en gång och började städa mitt rum och plugga lite.

Min älskade vän åker utomlands idag, hon åkte till flygplatsen vid fyra tiden och kommer hem och en hel månad, vilket är sinnessjukt.. kommer sakna den lilla plutten. Gud vad jag älskar henne puuss.

men nu måste jag dra mig här ifrån, ska hinna duscha lite snabbt och byta om och fixa till mig lite, men jag hör av mig mer imorgon. Ha en bra kväll!




         Jag och Lisa från i sommras, vi kan verkligen inte ta en vanligt kort.. hah!

PUUUUSS!

12 dagar kvar

Gokväll kära ni!

Kom hem för en stund sen, har varit i skolan och sedan i örebro stad med Emma för att kolla lite Nyårs klänningar men det gick ju som det gick, jag blir nog illa tvungen att åka till en annan stad för att fixa en för jag hittar ingen jag vill ha på internet heller, får ta mig till Stockholm en dag. Sen kom pappa och hämta mig och vi åkte och handlade lite och hämta ut en fin present från HM. Längtar lite tills att få öppna alla julklappar och träffa nära och kära hihi.
Nu ska jag göra mig iordning innan det är tvdags och lite tårta, så det får bli mer inlägg för min del imorgon för har fullt upp ikväll. Gårdagens kväll blev riktigt bra, lite bak med flickorna sen vid nio åkte ja hem och myste lite med hjärtat mitt.

Bilder på min Present jag fick idag:




Love it!

PUUUSSS!

Hej på er! Sitter just nu och Dunkar musik...

Hej på er! Sitter just nu och Dunkar musik och väntar på Silvia och Camilla sen ska vi baka hos min syster sen ska jag hem och plugga!! Har en del att ta tag i när de gäller skolan nu denna vecka, längtar lite tills det blir jullov! Fick en tanke att jag kanske ska ta en liten spontan resa till Stockholm någon dag snart, men nu ska jag börja baka med flickorna jag hör av mig lite senare. Puuss!


Ta mig dit nu..


 Jag vill till Grekland nu, det är en plats jag verkligen kan slappna av på, ta dagarna som de kommer och verkligen ha så underbart bra och om inte det bästa så älskar jag MATEN i grekland, Det är så jädrans fint där och jag tröttnar aldrig, har varit i Grekland hur många gånger som helst. Jag ska försöka ta mig en resa dit lite längre fram innan sommaren.

PUUUSSS!

3 advent

Tänkte vissa lite bilder från helgen, vart inte många alls men bättre med några än inga alls, min syster kommer snart hit så ska vi käka och äta ännu mer tårta, pappa fick en skjorta från hm av mig i present, hoppas de blir julaftons skjortan haha. Hör av mig mer senare ikäll om jag hinner sätta mig något mer vid datorn anars så hör jag av mig imorgon.


                           Jag & Emma

                   Amy & Julia lyckades få sig väldigt lika

                                Grattis pappa!

Jag försöker verkligen bli bättre på att ta kort men det går inte så bra men ska verkligen försöka nu, blir nog lättare också när lovet kommer men jag lovar er att jag ska göra ett försök!

PUUUUSS!

Grattis underbaraste pappa!

Gårdagen var både bra och dålig, orkar inte gå in så mycket djupare på det, jag hade trevligt sällskap av mina tjejer så det gjorde min kväll bra.

Vaknade runt elva imorse och ställde mig i köket med ida och bakade en tårta till min fader som fyller år idag, mina föräldrar kommer hem vid fyra tiden så då ska ja fira honom lite med familjen. Ska gå och handla mat nu så ja kan göra ordning något att käka så jag får höra av mig senare med lite bilder och så.

PUUUUSSS!


Kollade på julkalendern imorse hihi, lite ...

Kollade på julkalendern imorse hihi, lite spännande faktiskt, idag är det 8 december och min mormor skulle blivit ett år äldre idag, grattis världens finaste mormor! Jag älskar dig! <3


Eftermiddagen spenderade jag hemma hos Jen...

Eftermiddagen spenderade jag hemma hos Jennifer och kolla fotboll med serre och jasmine, imorgon blir det skola och utveckligsamtal och sen träffa serre efter skolan. GodnAtt! Puuss


jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så

Haallloojj!

Dagen i skolan gick bra, Josefine kom hem från thailand brun som skrutt.. fan vad kul att åka utolands nu.
Satt vid lunchen och planera våran utomlands resa i sommar också med blondinerna och ida, vi ser fram emot den sjukt mycket och det kommer bli underbart, sen prata vi lite om nyår så får hoppas att det blir lika bra.
Men nu ska jag logga ut och städa mitt rum lite och sen kolla lite på tv.
Hör av mig mer senare ikväll!
Två klänningar som jag ska ha på jukafton, har dock inte bestämt vilken av dom och det förvånar mig inte om jag kommer dagen innan och ska ha någon helt annan, men har tänkt mig någon av dom här:


Från bikbok, med endast ett axelband och en liten blomma högst upp, jätte fin klänning,.


Svart långärm från Bikbok, mer åt den här än det andra men får se hur det blir.
Skorna i mitten på bilden var skorna jag köpte igår på stan och blir nog dom på jul också.


Skorna från Bikbok i en bättre bild!

VILKEN AV KLÄNNINGARNA TYCKER NI? KOMENTERA GÄRNA!!

PUUUUSS!

Bra start med funderingar om att försöka t...

Bra start med funderingar om att försöka ta mig till skolan imorgon, alarmet ringer 06.15 och jag kan verkligen inte sova så ligger istället och kollar på massa bilder. Jag är verkligen ingen morgon människa heller så för min del ser det kört ut men får hoppas jag vaknar när det ringer för det brukar jag ha svårt för hur tidigt jag än går och lägger mig, här pratar vi om en tjej som älskar att sova! Tar mig ett nytt försök om en stund vi hörs mer imorgon hoppas på en bra första dag på veckan för mig! Ska också träffa Jennifer imorgon ett tag va ett tag sen! Puuusss.


Vänner bråkar, men är det äkta så finns det alltid lösningar

Det är lika tråkigt som alltid att sitta inne och vara sjuk hela dagar, det är verkligen inget för mig. Jag måste komma ut och få luft och göra saker, minsta ja måste göra är iaf att gå till afärren eller vad som helst.
Var hemma idag också som sagt men imorgon bär det av till skolan och gör ett försök. Orkade iaf ta mig till Bikbok förut för att hämta ut mina skor från Bikbok förut, ni får bild på det imorgon.
Nu ska jag fortsätta min kväll med lite godis och saft, livet!
Ha en bra kväll, PUUUSS!!

ett år gammal bild men saknar min hårfärg lite där även fast jag vart sugen på att göra det ljusare men får se.

Det blir ett kort inlägg nu på kvällen för...

Det blir ett kort inlägg nu på kvällen för jag ska lägga mig i soffan framför lite filmer tänkte jag, men jag blir nog hemma från skolan imorgon med så jag orkar med studiebesök och lite sånt som är i slutet på veckan! Sov så sött!


Mina drömmar med dig i, får inget annat än gå i uppfyllelse..

Godmorgon!

Klockan är 16.11 och jag säger godmorgon men jag är sjuk och har sovit hela dagen. Vaknade upp inatt och kände att jag började bli sjuk.. Blev hemma från skolan och blir nog hemma imorgon också. Beställde ett jätte fint nattsett förut från hm och såg att vi fick katalogen imorse och det skulle bli rea idag eller imorgon.., Klänningen och skorna jag hängde undan ska mamma strax åka och handla åt mig hoppas klänningen passar för då har jag en klänning jag kan ha på mig på julafton!
Men nu ska jag kolla på lite one tree hill sen sova lite till tror jag, tröttnar aldrig på att sova.


Två klänningar jag tycker är väldigt fina till nyår!


Skorna är sjukt snyggaa, allt det här hittar ni på nelly.com

Säg gärna vad ni tycker!
PUUUUSS!

2 advent♥

Jag hoppas ni alla har fått en bra 2 advent, Min började med att jag vaknade upp brevid min bstavän gjorde mig iordning och tog mig till stan för en runda med min finaste Mia sen lite senare mötte jag upp min kära mamma så vi tog en lunch på Saigon sen tog vi oss en extra runda på stan för mamma var tvungen att hitta en bröllops klänning eftersom hon ska på bröllop näst nästa helg. Jag fick med mig ett linne hem från hm i spets för 149 kr sen la ja undan ett par klackskor och en klänning som jag ska gå upp och hämta imorgon efter skolan sen ska jag vara med D.

I fredags så var det en fullspäckad dag och kväll, åkte hem efter skolan och käka lite och tog det lugnt en stund se åkte jag på dansuppvisning med Carro. Sen mötte vi upp emma och ida och gick till Hellas och käkade sen gick jag hem och tände ljus och mös till det lite extra med ZLATAN boken i handen.

I lördags så tog jag det lugnt på dagen och va med D sen fixa jag mig och åkte till Mathilda med Ida, Emma, Amy, Madde och Malin och festa till det lite och käkade Tacos.

Nu blir det lite julmust och godis framför Beck med mina fina föräldrar, jag hör av mig mer imorgon under dagen.
PUUUUUSSS!

2 månader ♥

Förlåt för den dåliga upptaderingen men har haft fullt upp hela helgen och har verkligen inte kunnat varit inne på datorn, men det ska jag få ordning på. Måste sluta stressa så himla mycket som jag gör nu förtiden för det är verkligen inte bra känner jag. Har haft en bra helg men jag får berätta mer om den ikväll för jag måste gå och göra mig iordning strax ska möta upp Lisa på stan och kolla lite, men det är ju så himlans kallt ute men en liten stund orkar vi hålla ut.
Skriver lite bättre sen senare, ha en mysig andra advent.
PUUUSSS!

Ögongodis

Godkväll!

Nu har jag precis ätit klart den fina kvällsmaten jag gjorde iording till familjen och Silvia som kom på besök det blev räck och kräft sallad med gosaker och nu sitter vi och kollar på böda camping.
Imorgon inviger jag min nya tröja från sisters jag köpte förra veckan, den är så otroligt fin!
Hör av mig imorgon med en outfit bild också det lovar jag!
Sov så gott!
PUUUUSSS!!!!

1 dec!

Goddag!

Jag tog en liten sovmorgon imorse på grund av att jag knappt fått någon sömn inatt med min jädrans rygg, men jag orkade ta mig till skolan ett tag och fixa några arbeten men pappa ska hämta mig nu strax efter två så ska jag åka hem och vila och förhoppningsvis orka ta tag i något plugg lite senare, har haft en del att göra denna vecka. Kanske orkar ta mig en promenad med min mamma också men det får jag se om jag orkar för just nu är jag inte i topp med min kära rygg som inte vill samarbeta med mig just nu.

Känslan när man är klar med en ganska stor fråga och ska skicka in det och man inte hittar dokumentet, måste vara den bästa känslan i mitt liv!! Eller inte, är inte den gladaste tjejen just nu..

Jag hör av mig mer senare för jag måste skriva klart på en sak sen ta och plocka ihop mina grejer för att ta mig hemmåt.

Ha en bra dag så hör jag av mig senare!
PUUUUUSSS!

RSS 2.0