Albana här hihihi:$

Hejsan hoppsan Albana hejsan hoppsan Elin!
sha sha bloggen!
Jag sitter här med min älskling Elin. Vi snackar och käkar popcorn och chips. Jag älskar denna brud
för att hon är så jävla skön. Typ skrattar hela tiden hahaha!
Vi ska snart iväg och göra lite affärer ni känner mig.... TROR JAG!
Ni får ha det så bra puss puss

<3

måste bara få säga att ida embla angergård är jordens smartaste tjej men jag är dock inte seriös.. , tycker synd om henne och folk runt omkring henne ibland..
HAHAHA! förlåt..
Sitter hemma hos ida, har nyss pluggat och ätit och nu chillar vi galet! , det här vädret gör bara att ja vill ta på mig shorts och linne och gå ut och sätta mig, jag älskart men mer värme gör mig absolut ingenting.
Ska snart åka hem och testa klänningen som kom igår från nelly är inte säker om jag ska ha kvar den men får se hur ja gör när jag kommer hem.
Skriver senare ska vara social nu!
Miljoner puussar!

Baby come and get me!

 Vaknade nyss och sitter nu i köket och äter frukost, ska ta och hoppa in i duschen och städa mitt rum nu och sedan äta lite mat.
sen vid fyra går jag upp till min kusin och firar henne för hon fyller snart 19, sen ikväll blir det bara att ta det lugnt och kolla på lite filmer jag köpte med mamma igår.
Min kläning från nelly är på väg hem till mig jag längtar som fan tills jag står där på min skolavslutning och har den på mig för då äre verkligen SOMMAR!
Nu fattas bara mina älsklings skor, men ja hoppas att jag hittar dom, men nu ska ja plocka undan och hoppa in i duschen!
    PUUUSS på er!

mberg&mysdag!

Vaknade ganska tidigt idag bara för att jag somnade så tidigt igår, sen hoppade ja in i duschen och vidare till mberg med mamma&pappa för att handla present till min kusin, nu ligger jag i sängen och har sjukt ont i magen och mår illa.. 
jag fick inte så mycket köpt för skorna jag skulle köpa var slut och hittade inga fina smycken men ja fick med mig lite kläder hem : 

 
bh från hm och trosor från gina!

 
  jeans från rutmflera

 
tshirt från jc!


blus/skjorta från gina!


tröja från gina!


och sist en penna från hm!

jag älskar vädret!

Vaknade precis av min mobil, kan inte folk förstå att man faktiskt ligger och sover klockan elva en lördagmorgon?
Ingen bra start på dagen men nu ska ja hoppa in i duschen och hänga med mamma och pappa till ikea för att kolla nya möbbler till mitt rum och sedan åka till mberg för att shoppa kläder, skor och smycken!
 bilder kommer senare ikväll, måste gå nu.
  TUUSSEN PUUUSSAR FRÅN MIG!


  

fredagsmys med pappa!

Skolan idag var okej, affi är ju störd som bara den men älskar henne ändå och ali ah det finns inte mycket att säga men du är ju för gullig, åkte hem efter skolan och nu sitter ja i vardagsrummet med min älskade pappa och kollar på tv och har almänt mysigt, men nu ska vi sätta på en film sen kollar ja till datorn igen sen ska ja sova för jag är något så sjukt trött.
   PUUUSSS


          
     bilden tagen av mig!

you were not there when I needed you

Vaknade upp med min finaste ida angergård och vi gick till skolan och hade språk, inte haft den bästa dagen idag men det funkade och jag överlevde som alltid anars.
Efter skolan åkte ja och ida upp på stan och käkade med emma ni är goa ni tjejer!
Nu sitter ja här och lyssnar på chris medina han är ju så sjuuukt bra!
ska ta och äta något sen kolla på tv,  puuussar och kramar!


<3

  


boys dont cry

Sitter hos ida och bara chillar hon håller på att städa sitt rum, skolan idag var helt okej men har nog aldrig skrattat så mycket i skolan förut och ni kan ju fråga ali varför..
Efter skolan åkte ja upp till stan med ida och sen hem till mig och åt och nu är vi hos ida och jag stannar här över natten, nu ska jag duscha och sen kolla på tv sen ska vi sova hör av mig imorgon!
Något jag har funderat på är också att jag har hur mycket kläder och smycken och några skor som ja inte använder och knappt eller inte har använt alls som ja skulle vilja bli av med så tänkte kanske lägga upp lite bilder på det och se om någon är intresserad för jag är en människa som älskar skor smycken och kläder så det kommer bara mer och mer så snart blir det bara för mycket!
TUSEN KRAMAR FRÅN MIG&IDA!

i just want you by my side

Sitter här i soffan och kollar på tv och är utan mobil för den ligger på laddning, känner mig ensam..
Gick till behrn arena med carro förut och kollade på fotboll sen skjutsade mamma mig till amanda för jag skulle låna hennes mobil för min gick sunder och väntar på en ny, så jag stannade också och kollade på solsidan för jag hann inte åka hem tills det börja.
imorgon är det skola igen och det ser jag faktiskt inte fram emot jag orkar inte jag vill ha sommar, har kollar lite sommar kläder och då hittade jag en jätte fin kläning som jag skulle vilja ha på mig på skolavslutningen så nu fattas bara skorna!
skriver mer senare eller imorgon ska kolla på tv nu.
   TUSEN PUUSSAR!



i just want you by my side

Sitter här i soffan och kollar på tv och är utan mobil för den ligger på laddning, känner mig ensam..
Gick till behrn arena med carro förut och kollade på fotboll sen skjutsade mamma mig till amanda för jag skulle låna hennes mobil för min gick sunder och väntar på en ny, så jag stannade också och kollade på solsidan för jag hann inte åka hem tills det börja.
imorgon är det skola igen och det ser jag faktiskt inte fram emot jag orkar inte jag vill ha sommar, har kollar lite sommar kläder och då hittade jag en jätte fin kläning som jag skulle vilja ha på mig på skolavslutningen så nu fattas bara skorna!
skriver mer senare eller imorgon ska kolla på tv nu.
   TUSEN PUUSSAR!


älskar er tjejer!

Vaknade precis med amanda brevid mig och vi har haft en underbar kväll med ida och emma vi satt och planerade lite sommar och bara pratade riktigt mysigt var det.

Här får ni lite bilder från kvällen :



































 ni är bäst älsklingar!




im crazy but you like it

Gårdagen vart hur bra som helst, med otroligt bra folk och albin som fyllde 18!
Nu ligger jag i sängen hemma hos ida och kollar vidioklipp och ida typ halv sover, här får ni lite bilder från kvällen hos ida innan vi gick ut!
vår älskade emma persson!
thats meee!
jag ida och emma!
<3
loveuuu girls
!!!!!!!
iidiissshhh
Love you girls! amanda den råttan kunde ju inte träffa oss innan för hon är för seg..
PUUUUSSSSAAARRR !

Man vinner inget på att förstöra för andra!

Ligger i sängen och kollar på tv nu efter en lång dag, fick väldigt mycket gjort idag i skolan så nu känner jag mig väldigt stolt och det är ja värd att göra. Åkte till ida efter skolan och bara chillade gick fram och tillbaka till willys och sen kollade vi tv och åt, sen kom min mamma&syster och hämta mig och vi åkte till mberg för att jag var tvungen att hitta något att ha på mig imorgon men bara för att jag ville ha någon hittade jag inget som passa..
Så nu blir det rota i gareroben efter finkläderna så får jag ta där ifrån!
påväg hem från mberg så stanna vi på java och köpte med sallad hem hur gott som helst jag bara älskar javas mat!
Men nu ska ja hoppa in i duschen och ta bort mitt smink sen ska ja faktiskt sova så jag orkar med morgon dagen och kvällen för då blir det 18års fest!!   ser fram emot kvällen med väldigt trevligt folk, men nu ska jag gå så jag inte sitter här hela natten.
      MILJONER PUUSSARR!


  Min älsklingströja och min älsklinskamera!


17/03!

Sitter i skolan och jobbar med uppgifter som jag inte har gjort klart än men nu börjar allt bli klart så det känns väldigt skönt.
Ska gå och äta mat nu och ser inte fram emot det för det var typ grönsaksgratäng eller något liknande..
 men jag skriver nog mer senare , PUUUSS


idiiisshh ja och emmiisshh,, saknar sommaren!
  den dagen ida vissade sitt rätta jag HAHAHAHAHA!

why why why!

Dagen har varit helt okej förutom det afsaneh gjorde mot mig idag för det var fan bara inte okej!
Vi slutade tjugo i två och satt kvar och jobbade lite till efter det, ska bli skönt och bli klar med allt som måste bli gjort tills på fredag.
Efter skolan åkte ja och ida hem till mig och åt och pratade lite och sedan gick vi till tandläkaren och det gick väll bra! sen efter tandläkaren fick ja se fram emot en långpromenad med ida till hennes mamma och hämtade massa kläder och sen tillbaka hem till mig!
Nu sitter vi här och ja ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi  sova!
    Hörs imorgon PPUUUSSS!


iddiiisshh, jaaa , pappa!

mitt riktiga jag! har kommit fram igen!

Gick från skolan förut för att sedan gå till tandläkaren och nu är ja bara hur glad som helst för jag har ingen tandställning kvar!!
Efter det så gick jag upp på stan och mötte ida med amanda och vi gick runt lite och sedan åkte ja och ida hem och åt och nu sitter ja här och funderar på om ja ska åka snabbt till amanda och hämta min favoefterlängtade kläder och sedan får pappa hämta mej där igen!
men nu orkar ja inte skriva mer för ja måste göra mig iordning nu, skriver nog mer ikväll!
  PUUUSSS!


mitt nya jaaaaaag!


hejhejhejhej skolan är bäst

Just nu sitter jag i skolan och har det bra med min ida, vi gör lite tema arbeten och sånt vi måste komma ikapp med snart taggar vi mat för det är typ världens godaste mat idag!!!
Ska fortsätta plugga nu så ja hör av mej senare,
      puuusss&kraaam



typ världens finaste kille! 
  plus en till och det är bara ida som vet vem det är (a)
    jag tror jag dööööörrr!


vill ha sommar!

Dagen har vart okej gick ut och mötte ida på morgonen och sen åkte vi till skolan, vi hade två leketioner idag sen slutade vi fast båda leketionerna var ganska långa.. och jag var inte på bästa humöret när mina uppgifter som jag kämpat som en gris över försvann.
Efter skolan åkte ja och ida upp på stan och kollade lite saker och sen åkte vi till mig och gjorde iordning mat, sen kom amanda förbi en snabbis och i pratade lite om helgen och sen efter dom hade åkt hem så åkte ja mamma och min syster och kollade på lite skor!
bild på dom ser ni nedanför!  och nu sitter ja här med musik min näst älsklingstidning och min dator.
            PUSSSAARRR!


mina älsklingar!


hur kan man tro så fel om någon..

Kom precis hem från emma spenderade eftermiddag/kvällen med emma, ida och amanda ni är underbara ska ni veta!
Jag är verkligen inte på humör för att sitta här och skriva så ja ska faktiskt gå och lägga mig i sängen och kolla på film istället, det är plats jag alltid kan komma till!
  puuuusss godnatt!

love love love!

Vaknade precis av en skrikande liten bebis såå söt är hon, men iaf emma sover fortfarnde och jag och ida sitter vid datan ska väll snart gå ner och äta frukost och göra oss iordning, sen åker jag hem ett tag och bara chillar och liknande sen senare så träffar jag dom igen och kolllar solsidan och bara myser!
        hörs senare puuusss!

it has always been you

Ja gårdagen vad ska man säga om den jo ja gick till skolan och hade engelska svenska och matte sen slutade vi runt tolv så det var väldigt skönt.
Åkte vidare till stan med ida och afsaneh och ida åkte till vårdcentralen och ja och affi gick runt till på stan jag hittade skor på dinsko som jag ska gå upp och köpa idag! (skor är kärlek för mej). Sen ska jag kolla på lite tröjor och liknande också, och dagen ska spenderas med Carolina öhlund det blir nog riktigt bra.
Sen senare ikväll så åker nog jag och emma hem till ida och kollar på lite filmer och käkar frukt, vet inte om jag sover kvar där också men kanske blir ett och annat inlägg ikväll hör av mig då , puuusss!


ge mig sommmmaar!


fick bli en ego bild!

Skolan idag gick väldigt bra jag ska ju igentligen vara på apu men är i skolan och jobbar ikapp istället vilket jag själv tyckerr är väldigt skönt för jag hinner med väldigt mycket och fick ha idrott med treorna..
sen hade jag samtal med min lärare föräldrar och kurator efter skolan på grund av att min skolgång kanske inte vart den bästa under årena om jag ska vara helt ärlig, men nu känns det mycket mycket bättre!
När jag kom ut därifrån såg jag ida hade suttit och väntat på mej den lilla gullegrisen haha, vi åkte hem till mig och gjorde pannkakor till mina föräldrar och oss eller ah det var ju ida som gjorde dom men ändå jag duka(a), nu sitter vi här och kollar lite i skolkatalogen och lyssnar musik.
   stor kärlek till dej ida embla angergård!

Stor saknad till dig, Jane Lindh jag älskar dig!

Dagen har varit sådär, har fått väldigt mycket gjort i skolan men haft mycket samtal med lärarna om våra grupper vi har fått och dom gillar vi inte, slutade iaf klockan två idag riktigt skönt sen åkte jag upp på stan och provade lite sommar skor som jag ska köpa till helgen tänkte jag mig och nu sitter jag här med ida mitt emot mig och har nyss ätit.
Hör av mig senare om jag har tid anars hör jag av mig imorgon!
    PUSSAR OCH KRAMAR!


Saknaden är oslagbar jag kan än idag inte förstå att jag aldrig kommer få se dig igen, prata med dig, hitta på saker med dig, fira jul med dig, träffa dig så ofta! det kommer bara hända i mina drömmar..
Det gör så ont i mitt hjärta att veta att jag aldrig mer kommer få träffa dig, kan inte kolla en bild utan att få en tår komma ut, det gör som sagt så ont.
En del av mitt hjärta försvann, jag känner varje morgon hur det är något som fattas och det är en pusselbit till mitt hjärta som saknas och det är du.
   Jane Lindh för mig kommer du alltid finnas och jag lovar att aldrig göra dig besviken, för mig kommer du alltid vara världens bästa mormor och jag kommer aldrig sluta älska dig, min önskan är bara att du en dag skulle få se mig så lycklig..
   Jane Lindh jag älskar dig!
 

thailand <3

Bilder från thailand :


sover alltid bäst i min egen säng men kan inte klaga!


fattar inte hur dom gjort det där men fint var det iaf!


<3


syster & mamma


syster & jag


pappa&jag!


<3


min taxxiii!


pppaapppssii & jaaa


mmmaammssiii & jaaaa

borta bra men hemma bäst!

Äntligen kommit hem från thailand efter två veckor och några dagar, ganska skönt att komma hem men jag längtar ändå tillbaka.
När jag kom hem så kom ida, amanda och emma hit vi gjorde oss iordning för att senare gå ut, Amed fyller ju 17 idag så grattis tilll honom och det var också där vi spenderade våran kväll den var både bra och dålig men tur att jag iaf vet vart jag har dom allra viktigaste!

Lite bilder från thailand kommer snart!
PUUUSSSAARR

RSS 2.0