min älskade säng

ligger i sängen just nu och läser en bok, kan verkligen rekomendera den här boken till er : ego woman av Carolina Gynning för er som inte läst den.
har varit dålig på att upptadera jag vet och det ska bli bättre, imorgon ska jag på stan ett tag sen träffa min fina kille så tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på det jag köpt i stockholm imorgon kväll när jag får tid över, men nu ska jag läsa igenom ett kapitel till sen slå på en film.
PUUUUSSS :*


Stockholm stad

kan ju börja med att säga grattis i efterskott till emma som fyllde 18 hela år igår!!

Sitter i tåget på väg mot Stockholm just nu, ska gå runt och shoppa lite och ha de trevligt sen träffa min syster när hon slutar skolan, sen tar jag tåget tillbaka hem ikväll.
Ska njuta av dom sista dagarna på det här lovet sen är det bara att ta nya tag i skolan.

PUUUUSSSS!


jag vill men jag kan inte..

Somebody that i used to know..
Tisdag idag och det är har varit hur fint väder här som helst, jag hoppas det håller i sig nu så man kan ta på sig lite lättare kläder. Imorgon ska jag shoppa lite på stan med mamma när hon slutar jobbet och på torsdag åker jag äntligen till huvudstaden, får se om jag stannar över natten eller om ja kommer hem på torsdag kväll igen, men ska bli så skönt och komma iväg lite med min mamma och bara shoppa och äta god mat!
Jag ska komma bort från datorn lite nu och städa till mitt rum lite sen får vi se vad som händer kanske dra ut en sväng med mina brudar men vi får se hur det blir, men jag återkommer!
PUUUUUUSSS!

Allt var glömt och jag gick vidare..

det har nu gått en dag på det här sportlovet, fredagen började bra men slutade inte riktigt lika bra, får se vad de blir för lördag men den spenderas med en person som finns där vilket val jag än väljer att ta, min kille är mer än bra!
Blir fler inlägg sen om vad jag ska göra senare när jag bestämt mig helt.

jag trodde aldrig jag skulle behöva minnas, men alla minnen kom tillbaka upp, jag hade lova att glömma men det kommer bli lika svårt att glömma om igen...

PUUUSSS!


du är så mycket bättre än så


Äntligen FREDAG och sportlov, det ska bli så sjukt skönt att bara ta de lugnt och vara med vänner och familj och sova ut riktigt ordentligt. Dock kanske min kille åker bort från mig hela veckan men om ja är riktigt gullig kanske ja har tur att han kortar ner de lite så jag får göra något med han på lovet.
Helgen ser bra ut, ska iväg nu till klara som ska göra min naglar sen träffa min prins och senare ikväll åka till brudarna och käka middag och parta till det lite.
Men bilder och mer inlägg kommer senare eller imorgon, ha en bra fredag.
PUUUUUUSSS!
varför vara ledsen när man kan vara glad ?

love is you

Haaallooojjj!!

förlåt för jag är så otroligt dålig på att göra inlägg men min fantasi just nu är under marken.. jag kommer inte på något att skriva om jag tycker inte det är så kul att skriva om mina veckor när det inte händer så otroligt mycket mer än att jag träffar kompisar, tränar, shoppar, fikar, pluggar, med familjen och är med min pojke. Mina helger har jag blivit lite bättre på att visa bilder ifrån men det ska bli ännu bättre.
MEN GE MIG FÖRSLAG, skriv en komentar eller två om vad ni tycker jag ska skriva om så jag får lite tips och det blir lite roligare.

NI KAN JU MER ÄN GÄRNA BESÖKA MIN FINA VÄNS BLOGG   http://www.thatembla.blogg.se 
Hon är bra på att upptadera, skriver om sina veckor och helger och lägger upp mycket bilder och gör sin blogg värd att läsa, ni kommer missa något om ni inte tar en titt!!

PUUUUUUUSSSSS!

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk

Ligger i sängen och kollar på film så jag tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder när jag ändå inte har något bättre för mig, bilder från veckan och helgen som va och lite annat.
Börjar med en bild på mig och mia från typ lekis? hah
Middagen i fredags
ja och min fina vän mia
<3
min fina jennniii
Jag och födelsedagsbarnet <3
Mia, Kani, Sanna & Jennifer
<3
Jag & Jennniii :*
Senare den kvällen:
Josse, Ida och jag!
Sofia, ida och joosseee
Helg innan:
Jag och min finaste ida
Johanna, Ida, Amy och jag
bilder från skolan denna vecka:
Jag och Amy :*
Jag och Pontus
Romme!
Brudarna och Amed i romme
Ego bild..
Bild på mig och min finaste syster, jag älskar dig över allt annat<3
Där fick ni lite bilder, ska försöka ta mig upp nu och duscha och käka lite med min syster som kommit hit och lagat mat till mig vilken gulle gris:*
Ser fram emot helgens planer, imorgon blir det 18 års firande för min vän Sairan och efter det ska åker jag jenni och jasmin vidare på lite festligheter.
På lördag har jag inga planer på än men vi får se hur det blir, något blir det nog får se om det blir party eller bara lugn kväll eller bio med pojken eller vad det blir.
På söndag: då sover man så länge man kan vilket blir typ ett.. för att sedan gå upp och fräsha till mig käka och sen gå till jobbet och efter lägga sig i soffan med bästa mamma för att koll wallander.
Det kommer bilder början på nästa vecka på hur min helg har varit men den sår lovande ut!
PUUUUUSSS!

du fanns inte där för mig när jag behövde dig

jag lovar er bättre upptadering och mer bilder på torsdag, men Ska sova nu för att orka upp klockan fem och åka till Romme, så lägger kanske upp något imorgon om jag hinner.
idag var skolan jädrans seg men spenderades med mina fina kille efteråt.
Puuusss!


love is a beautiful thing


you light up my world like nobody else <3
Kärlek är en gåva som nog är den bästa man någonsin kunnat få om man bara tar hand om den på bästa sätt, jag är glad att jag har dig!
PUUUUUUUSSS! :*

RSS 2.0