One tree Hill

Hejsan på er!
Sitter i skolan nu och har fotolektion och ska snart dra mig hem och vila lite sen ta tag i lite plugg och kanske ta en sväng med mamma till mberg.
Lägger in mer inlägg mot kvällen när jag har min dator och har kommit hem!
Puuusss


Saknade vänner..

Hejsan hoppsan karlsson!
Idag har det varit en seg dag, klockan går otroligt sakta och jag väntar på att de ska börja lite bra tvprogram på tvn, men först blir det en långdusch, skolan idag gick bra men det var segt, har kommit igång bra med matten nu och jag fick alla rätt på spanska provet så nu är jag klar med spanskan för min tid i skolan, otroligt skönt!
Sen satt jag och pluggade psykologi, jag tycker det är lite intressant och kul med vissa delar när man kommer in i det faktiskt. Tog mig hem för att sätta mig och plugga ännu mer kul liv säger jag bara men hellre nu än på helgen för då har man knappt tid för sånt. Pappa kom och hämta mig sen och vi gick upp en sväng på marknaden och köpte lite godis och kollade affärer skulle köpa två par skor men kom bara hem med det ena paret på grund av att intersport inte hade den storleken jag skulle ha. Men det blev ett par fina vår skor från Bianco iallefall.
Men nu ska jag ta mig en lång dusch innan jag slår på en film och ska sova!
Denna helg lovas det bilder haha..
PUUUUUUSSS!

saknar dig redan..

Hallååå på er!
Det är inte lätt att vara ensam utan sina syskon när man haft dom i närheten hela sitt liv, min bror som jag sagt tidigare har börjat på en skola i Finland så han bor ju nuförtiden där och har inte träffat honom sen långt innan jul, min syster som jag står närme för att jag bott med henne mycket längre började med att flytta hemifrån dock inte mer än 1 km från oss men ändå.., nu har hon börjat pluggat på en skola i Stockholm en vecka i månaden, jag är så himla glad för hennes skull att hon gör något hon verkligen trivs med och tycker är kul och jag tycker det passar henne väldigt bra men jag saknar henne här hemma och hon har bara varit borta i två dagar..
Men men det är bara att se fram emot att hon kommer hem i helgen!
Jag har ju ändå mina absolut finaste vänner och föräldrar och den finaste pojken hemma med mig som gör mina dagar till dom bästa.
Har suttit och tänkt ut en del som jag ska göra som ja vill göra och lite så det här året, tänkte berätta lite om det och visa lite bilder så ni som vill veta och så får veta och kanske får lite ideer om vad man kanske kan göra.
till exmepel så kan vi börja med en lista som ska börjas med nu på en gång
- Träna stenhårt!
- äta godis under helgerna och inte varje dag hah..
- köpa sånt jag verkligen behöver inte bara köpa för att
- hålla mitt rum städat varje dag!
- äta bra frukost varje morgon
det var lite snabba grejer som ska förändrats!
DETTA ÅR:
Tylösand med grymt folk!
Västkusten med härliga människor
ayia napa med brudarna!
FYLLER 18 ÅR OCH DET SKA FIRAS STORT MED DOM BÄSTA!
Tatuera mig vilket jag ska göra nu snart!
Shoppa bra med MYCKET!
Åka till en storstad
Tillbringa mycket tid med dom finaste vännerna
sen har jag inte så myycket mer bilder men
- tillbringa tid på fina platser med min finaste pojk
- åka till många fina ställen som ni sätt på bilder
- Tatuera mig snarast!
- Spendera mycket tid med min familj
- åka utomlands och runt om i sverige med brudarna och trevligt folk
- fyller 18
- shoppa en hel del massa kläder smycken och skor men ändå hålla kvar min ekonomi
- Flytta från våran fina lägenget till något helt nytt!
- Ta körkort
Kommer inte på något speciellt just nu men det kommer med dagarna, jag kommer fylla på mer och mer på listan!
Sen lovar jag er också att jag ska bli mycket bättre på att ta kort och lägga upp mer bilder jag har trotsalt en system kamera och jag är allt för dålig med att lägg upp bilder!
PUUUUUUSSS!

we found love!

Nu känns det som att det är dags att dra igång med bloggen igen, har haft mina lilla paus och det räckte för mig.
Har haft en bra vecka, det har varit ganska lugnt i skolan slutat tidigt nästan varje dag och det har inte hänt så mycket mer vilket har varit jädrans skönt, hade lite myskväll hos ida igår och kollade film och så.
Veckan kommer fortsätta bra imorgon ska jag gå till skolan sen ta mig till stan med min pappa och fixa lite grejer, helgen blir nog en lugn helg kan jag tro, ska spendera den med min fina, och mina kära vänner, sen blir det en jobb söndag som vanligt men det ska jag inte klaga på, har ett riktigt bra jobb och klagar verkligen inte när jag får pengarna.
Nu ska jag ta mig en dusch sen gå och lägga mig för en dag i skolan imorgon!
PUUUUUSSS!

skönheten & Odjuret!

Skönheten och odjuret är det ända som får mig att skratta just nu.., tänkte stänga av datan och mobilen och lägga mig i sängen och kolla på en film, är så depp så ingen ide att sitta vid datorn med en taskig attityd och tjurigheter, det är inte min sida egentligen så då ska jag inte sitta här och smitta av mig eller visa den sidan..
Men lite mer bilder från i lördags ska ni få:
Mina brudar!
Ida& Josse
Olivia&Josse
Emily, ? och Josse
Ida, Jag & Emmaa!!
Grabbarna grus.. hah!
Emily, josse, olivia och jag
Josse, olivia och jag
Malin, Elvira, emily och någon hah
PUUUUSSS!

känner mig som en främling för dig just nu..

Har inte haft någon tid eller ork att sitta vid datorn.., har haft en bra helg och bilder kommer nedanför, i fredags blev det en lugn kväll för min del för att jag skulle orka med lördagen. I lördags hade vi lite överaskinings fest för ida och malin som blev otroligt lyckad faktiskt, tack för kvällen tjejer ni är underbara också tack till alla andra som gjorde resten av kvällen toppen.
Min söndag spenderades på morgonen när jag vaknade i lokalen för att städa innan vi skulle lämna in nyckeln och det fanns en hel del att städa kan man ju säga hah.. sen var jag så himla trött och hungrig så jag var tvungen att åka hem och duscha, sova och äta. Sen kom min pojkvän hit en stund och gullegulla sig lite innan jag somnade framför tvn.. , Det var min helg den var lugn men ändå så himla bra, kanske inte kan kalla min lördag lugn men haha!
Min vecka och helg i bilder:
Jag&Ida
i skolan
mysig fredagskväll!
lite eggooo
eegggooo
Jag&Ida i lördags
Madde, Ida, Josse & Jag
Emma, Malin, Ida& Jag
Jag, Emma & Mathilda
Resten av bilderna får ni lite senre eller imorgon det funkar inte som jag ska just nu..
PUUUUSSS!

bland dom svåraste frågorna i mitt liv

Hej på er!
Jag fick en fråga som jag glömt att svara på och det var att jag skulle lägga upp bild och namn på dom tio finaste tjejerna i örebro, spelade ingen roll vilken ålder bara dom jag tycker är finast. Det är heller ingen snygghetsordning på bilderna som jag lägger upp utan jag tar dom efter hur dom ligger i min mapp bara.
Det här var en rolig men jädrans svår uppgift, tog mig ett tag men kom sedan fram till ett par tjejer som jag tycker har utseende. När de dock bara fick vara tio stycken blev de också ganska svårt för de finns så många fina tjejer i örebro, det finns säker flera stycken som skulle kunna gå före någon jag tagit men nu blev det dom här och jag tycker dom är super fina!
-Mikaela Altunkaynak
-Jennifer Demir
- Sara Demir-Josufsson
- Sandra Östin
- Anna Rosenlind
- Rebecca Andersson
- Frida Gunnarsson
- Sabina Ujkanovic
- Silvia Erkisi
- Clara Lundin Steinwall
Sådärja, där har ni 10 fina tjejer, men som sagt ingen ordning alls och det finns tusen fler jag skulle kunna lägga upp men dom här fick vara dom tio nu, det är bara att ställa flera frågor sånt älskar jag!
PUUUUUSS!

friendship

Sista dagen på lovet idag har spenderats med min favo pojke, vi tog oss igenom lite avsnitt från oc även fast det inte är hans favorit serie, men nu är det ju så att det får han leva med för de är min favo..
Imorgon börjar skolan igen, känns skönt men ändå inte, längtar till helgens planer och hoppas det blir en riktigt bra helg. Sen kommer ju min fina vän hem imorgon också så det gör ju allt så mycket bättre!
lite gamla bilder:
Otroligt gamla bilder på mig och ida, kanske är en bild som är tagen från i sommras dom andra är så jädrans gamla, jag har saknat den här tjejen väldigt mycket nu och längtar tills hon kommer hem.
Vi har en hel sommar framför oss att se fram emot och så mycket roligt som vi ska göra då, fyller 18, ska utomlands med grymt folk, ska väll åka runt lite i sverige och ha kul och massa annat!
Vi fyller år på samma dag och det är något som gjorde oss jädrans glada när vi hörde det hah, så sjuka tjejer, man kan vara sig själv med den här flickan man kan dra sina skämt man kan gråta man kan skratta man kan va arg men allting är ändå så himla bra. Vi är så lika på vissa sätt och så olika på andra, jag älskar skor hon hatar typ skor, jag älskar smycken hon hatar typ smycken, hon gillar att åka skidor jag hatar att åka skidor hon älskar vissa kändisar jag hatar vissa kändisar och tvärtom, men det spelar ingen roll för vi har så roltigt ändå, men vi är så jädrans lika på alla andra sätt, som ni såg så finns det inte så mycket vi inte är lika med, vi gillar det mesta tillsammans och det är en väldigt positiv sak. Vi har haft våra perioder då vi inte har mått bra eller haft en bra tid av olika anledningar men vi hjälper varandra att komma igenom det på bästa sätt.. för att springa från varandra när vi har det som svårast det är det sämsta vi kan göra.., vi behöver varandra.
Du är min bästavän sedan en lång tid tillbaka och jag älskar dig!
940703 i mitt hjärta
JAG ÄLSKAR DIG!

9 JANUARI

Jag vet jag vet, jag är sämst på att lägga upp saker, jag ska bli bättre nu, men det är fortfarande lite tomt i mitt huvud på vad jag ska skriva om.
Men jag tänkte lägga in lite bilder från mitt lov istället för att skriva så mycket, jag har haft ett bra lov med bra människor, men en fin vän ida bruttan saknades här, men vi tar igen det i sommar!
Lite bilder:
-Trevliga middagar
-Mysiga hemmakvällar
-Mycket shopping och fika
- Haft några fina kvällar hos mina änglar!
- Det har varit tusen olyckor utanför mitt fönster..
- Firat jul ett par gånger, fick dock inte mycket bilden från julen.
- Lite festande med nära och kära
-Firat NYÅR
- Tagit lite ego bilder..
- saknat min bästavän!
Jarråå, hoppas några bilder vart bra iaf, hahah vart en del bilder.
PUUUUUSSS!

saknaden är stor!

Förlåt förlåt förlåt..
Har faktiskt inget att förklara mig för, men jag har inte haft någon ork eller tid. Men jag lovar er att det ska bli bättre, men jag har brist på vad jag ska skriva så ni får gärna komma med förslag?
Ni ska få bilder från mitt lov också det lovar jag, det är inte långt kvar tills skolan börjar och jag längtar inte alls.. tycker det här lovet har gått fort och skulle inte skada att ha en vecka till nu när min fina vän kommer hem.
Nu ska jag snart ta mig upp till stan för att käka lite med barran, vi har inte riktigt bestämt oss men något gott blir det efter en timmas tjafs om  vart vi ska gå haha!
Men måste göra klart mig nu så ja lägger in något lite bättre senare.
PUUUUSSS!

Hej på er mitt i natten! Har inte haft ti...

Hej på er mitt i natten! Har inte haft tid att sitta vid datorn så mycket på senaste tiden eller har inte haft den lusten om man ska säga så, men de ska bli bättre de lovar jag! Imorgon kommer de lite bilder från dom senaste dagarna, en stor bildbomb helt enkelt! Puuss! Natti


RSS 2.0