Farväl örebro vi hörs och ses!

Ha det bra nu åker jag till stockholm arlanda och sedan vidare till MALTA och lever mitt egna liv med mina päron i en veckaa!
kommer sakna många av er här hemmaaa och jag tror ni vet vilka ni ärrr!, kommer tillbaka igen den 3 juli på min och idas födelsedag!! men ska kanske lägga in något fint under veckan!

PUUUSS MINA FINA!

Glad midsommar på er mina fina!

Hoppas ni får en bra kväll, det ska iaf jag ha med trevligt folk i norrabro bilder från kvällen kommer imorgon om jag hinner, anars får ni dom den 3 juli när jag kommer hem från malta, lovade mig själv att jag skulle vara dator fri hela veckan men får se om ja kommer klara det!

Puuusss så länge!!


?

Packar, städar & dunkar musik på lördagkväll bär det av till malta med mina päron, ska snart göra klart allt och åka och köpa lite mat med pappa och kolla film, sen sova för imorgon blir det en lång dag/kväll bilder kommer, Ha en bra torsdagskväll för det ska jag med min underbara pappa!

PUUUSSS MINA FINA!

4 dagar kvar!!

Jag ser fram emot slutet på den här veckan, helgen och nästa vecka, imorgon är det sista dagen på jobbet för helgen, på fredag är det midsommar så då blir det träffa nära&kära och ha en riktigt bra dag/kväll/natt, på lördag kommer ida äntligen hem en snabbis så då ska jag träffa henne!!!!, sen på kvällen åker jag till södertelje och sover hos några för att jag ska få närmre arlanda, för på söndag förmiddag åker jag till MALTA!!

kom hem från jobbet för ett tag sen så nu ska jag ta något och äta och vila ett tag, sen får jag se vad jag gör lite senare sen!
Puuuusssaarrr!

26/6 till 3/7 malta!!

jag kan inte säga något, jag har inte gjort något fel, men ett ända förlåt är det minsta jag begär av dig..


Har inte suttit vid datorn alls mycket på sista tiden har haft fullt upp med annat, men nu är jag igång igeeennn!!!
Helgen har varit super bra! för tillfället har jag inga bilder men det kommer, har inte så mycket mer att berätta så jag tycker vi slutat där haha!
PUUSS&KRAM


man ska inte tro för mycket..

Vaknade precis, min fina mamma kom hem med mat från saigon till mig och berättade att jag skulle gå upp till stan och kolla efter skorna jag ville ha och så skulle hon komma och köpa dom! Tack mamma! så mycket som jag har krigat för dom skorna men inte hittat dom i min storlek.., nu ska jag hoppa in i duschen snabbt sen drar jag mig upp mot stan!
PUUUSSAAR!

hjärta!

 finaste människan på jorden är min vän ida angergård jag älskar dig snuttan och jag saknar dej något så sjukt mkt...

 den finaste mamman man kan ha, jag älskar diigg över hela jorden <3!

15 maj!

Veckans/dagens shopping!

 finns på gina för 149 kr!!

 finns på HM för 399 kr!!

 från Bikbok för 299 kr!!

 från Bikbok för 199 kr!!

 YYYEEAHHHH!

persson här och dunkar musik och tjockar oss!

Att regndroppar faller som tårarna gör

Dåligt väder, vaknade precis, ont i huvudet, måste gå till stan och fixa lite grejer, är hungrig, kan ett sommalov vara bättre än så?..

Ska gå upp och göra mat nu sen dra mig upp på stan för att köpa lite kläder, sen bär det av hem igen och kanske måla om lite här hemma!

 PUUSS&KRAAMM!


håll dig på avstånd & lägg dig inte i!



Nu går jag och handlar med mamma sen får jag äntligen kolla på Jersey shore efter en veckas vila!!, tagga med chips,dricka & persson!

Ciiaaaooo!

11 juni!

Har inte alls hunnit sitta vid datorn mycket på senaste tiden, inte bra jag vet men har haft sjukt mycket för mig. Ida har åkt till kollo och det känns ju bara förjävligt!! ursäkta men det är illa!, orkar inte skriva om vad ja gjort senaste tiden för det kommer ta tid, men nu lovar jag att börja igen ordentligt, men nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag ut en sväng får se vad jag gör ikv men något blir det, höörr av miiigg!
PUUUUSSSS

kärlek & respekt

Kom hem från mberg för ett tag sen åkte dit för att kolla på ett bar skor och kommer hem med en klänning och en tubtopp?!, skolan idag var helt okej tävlade mot 2 och 3 i drakbåt på förmiddagen och brändboll på eftermiddagen, sen cyklade jag och ida hem till henne sen åkte jag till klara, sjukt länge sen jag träffade henne och skönt var det att sitta där och prata om allt möjligt med klara & sid. Kom hem med nygjorda naglar som klara gjorde på mig för 250 kr! billigt och riktigt bra!
Bilder från tjejkvällen hos ida kommer men ja orkar inte nu ska åka till min kusin och lämna grejer med mamma nu!

PUUUSSS

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort!

Åker iväg till ida nu och träffar mina fina flickor och äter lite och myser till det, sen imorgon är det aktivitetsdag? jiiipiii..! men på onsdag äre skolavslutning sen SOMMARLOV!
bilder från kvällen kommer imorgon, puuss på rumpan!


svensk sommar!

Har inte suttit så otroligt myycket vid datorn varken igår eller idag men nu ska de bli bättre ska ni se, dagen idag började med att ida kom till mig och vi skulle gå ut och lägga oss i solen men det slutade med en cykeltur i solen istället! haha, sen åkte vi till ida och fikade lite och fixade lite med hennes packning.. nu pratar vi inte mer om den för den får mig bara att må dåligt.. , sen åkte jag hem för att duscha sen kom söta D till mig och kollade lite på tv och pratade& hade treligt, på kvällen så har det ju varit tv och inget annat för det var JERSEY SHORE!.
Hör av mig mer imorgon för nu börjar det igen så nu ska ja kolla på tv, puuusss!

your eyes are real diamonds

Vid halv sex åkte jag och mamma upp till slottet och kollade på kajsas bal, sen åkte jag hem och packade väskan och cyklade hem till ida och hade det så trevligt som det bara går, vi tog våra cyklar till max och åt sen gick vi in på maxi och handlade, vi åkte från ida vid halv åtta och va hemma hos ida igen runt kvart i tio det kallas lång shopping på maxi! haha, men vi lyckades inte så bra hittade inte det vi skulle ha och börja diskutera med personalen  så vi gick till statiol istället för jag vart så sur. Jag vaknade upp hos ida imorse och vi åt frukost och kollade lite film sen åkte jag hem och duschade nu sitter jag och kollar lite på mtv & ska snart ta och äta lite!! nya inlägg kommer senare!

Bilder:
 kajsa!










it hurts when you smile

Vaknade runt halv tolv och gick upp och såg att det var 35 grader ute?!?!?!?! DET ÄR SOMMAR!
jag började morgonen med att plugga och skickade in min novell till jenny sen åkte jag och pappa och handlade och lämna in en tavla som ja får tillbaka nästa vecka, sen gick vi och åt på soleo, jag älskar dig pappa!!
nu är jag hemma och ska gå ut i solen till min mamma som sitter och steker sen ska vi gå och kolla på kajsas bal på stora hotellet sen ska jag vidare till ida och ha de allmänt trevligt!!
Bilder kommer senare eller imorgon!
     PUUUSS&KRAAMM !!

 jag älskar dig!

som jag hade dig förut♥

Vaknade upp med ida idag vi gick upp och åt frukost vid ett sen chillade vi bara, sen åkte hon hem och skulle fixa lite och jag skulle duscha och städa lite. Nu kommer hon igen och vi ska äta med familjen sen kommer amanda och vi hittar väll på något kuL!

kollade mina bilder på fb förut och såg bilder från balen när jag gick i nian här får ni några bilder hittade inte så många!
PUUSS

 jag & albana
 albana, jag & nefya
jonas & massa!
 jag & jonas!!
klassen!
 Nefya& Tony
 Emma&Ida
 killarna!!

såå därjaaa!

2 juni!!

Gårdagen var bra, mkt skratt med min fina ida, var och kollade på amandas bal också ni får bilder längre ner, ja och ida ville åka hem och byta om och vara med vi med! dom var så sjukt fina! spe våran älsklings amanda!
sen vart vi ju lika avis på några också men det behöver vi ju inte gå in på hihihi!

BILDER:

 frida,lisa & amanda





saknar er markus & anders!
kevin & amanda

amanda & frida
 taher & jag!
 lisa, erika, frida, mirelle, carro, erica, clara & amanda!!


 var några bilder från deras bal, det fanns så många där som var jätte fina men fick inte kort på så många andra!

RSS 2.0