3ORNAS BAL 2011!

skolan idag gick bra, efter skolan åkte jag hem och böt om och fixade till och tog mig till min kusin och myste lite med dom och kollade när linnea fixade sig sen åkte jag med familjen och linneas familj & amanda och kollade på deras bal!

BILDER:

 
 





















fick inte med så många på bild men otroligt fina var dom flesta och så många olika stilar på hår och klänningar och allt!!

Du är världens bästa mamma!

Gick upp för ett tag sen & kom precis ut ur duschen, gårdagen var toppen den började med stan med pappa och köpte lite presenter till min bror och min mamma, sen fick jag en plånbok av mina söta pappa som ja egentligen inte skulle fått men kollar man snällt in i min pappas ögon kan han inte säga nej!
Igår fyllde också min bror så han kom till oss efter att vi varit på stan sen fick han lite pengar och presenter sen åkte jag till almby och kolla fotboll och ah BARCA VANNN!
Idag ska ja städa lite nu sen hjälpa pappa med maten sen äta lite mat med familjen sen funderar jag på om ja ska måla om här inne eller om ja ska vänta tills veckan vi får se!

Grattis mamma på morsdag du är underbar & jag älskar dig!


av alla stjärnor på jorden så lyser du starkast baabbyyyy

Började skolan tio över åtta med tema prov och om jag ska vara helt ärlig så gick det bra, men det trodde jag aldrig, hoppas bara jag får godkänt. Nu ska ja städa sen åka till ida och baka sen vidare till almby sen träffa trevigt folk ikväll!


EGOOOO:




 

plugg plugg plugg och ännu mer plugg

Äntligen kom klassen hem från estland och vi fick tillbaka våra efterlängtade väskor, det första jag gjorde var att ja slog upp min älklingstidning och målade naglarna, sen träffade ja mina underbaringar från klassen som kom hem vissa vart man gadare att se än andra!
Efter skolan åkte ja och ida hem och mötte emma hos mig sen gick vi och åt pizza sen hem till mig igen och dunka lite musik och jag hade typ panik över vad ja skulle ha på mig när vi slutar skolan!!!!
Men nu sitter jag här med mina skolböcker och ska fortsätta plugga nu.
   Ha det bra så länge kyyysss!


23 maj!

Det börjar närma sig sommarlovet och jag längtar något så sjukt mycket, slutade precis skolan med en redovisning i spanskan, det gick strålande. Nu väntar jag på mina andra små flickor sen drar vi oss mot stan.

Sen när jag ändå skriver så kan jag ju lika gärna berätta att jag är så glad över att jag har dom vänner och den familj jag har för jag älskar dom så sjukt mycket och så glad att jag har er, Jag älskar er mina finaste!



22-maj kusins konfa!

Dagen har varit fullbokad med kalas och konfa men har bara bilder från min kusins konfa och dom ska ni få nu för jag orkar inte skriva så mycket mer!
puuusssar









































En trevlig dag med en del av min släk, sen har vi ju dom som inte vill va med på kort också riktigt tråkiga!, sen tog ja kort på en tavla och två stenar som ja bara tkr är så fina!



  <3

In my eyes you're already my prince

orkar tyvärr inte skriva något ni får ursäkta mig, men ska upp tidigt imorgon och gå på min söta kusins konfa så hör av mig imorgon istället!
      PUUUSSS


RESAN SOM BLEV EN NATT ISTÄLLET FÖR EN VECKA

bilder:



















det var det sista kortet jag tog med min kamera under båtresan, och dygnet efter när vi skulle till hapslu där vi skulle bo då åkte tjejerna på bilden & jag med planet hem till sverige igen!

 ALLA SÄGER HEJDÅ TILL OSS!
 FLYGPLATSEN



FRAMME I SVERIGE! -.-

sverige sverige sverige sverige!!

Sitter i skolan nu med mina flickor och pluggar så bra, ska snart åka hem och chilla lite sen kolla på amandas dansuppvisning!! Hör av mig senare för nu ska jag göra klart det här.

 HHerrååååå

17 till 18 maj höll vi oss kvar påväg till estland..

Det här får bli en snabbis ska faktiskt sociala mig mot min kära familj som jag hade trott egentligen skulle få träffa nästa tisdag men kom hem idag och åkte igår, så jag och några till fick bara vara med på båten fram till tallin sen fick vi åka första plan hem till sverige igen av massa anledningar..
Så imorgon ska vi vara i skolan 08.10 och prata med tina (rektor) om allt, sen ska vi fortsätta plugga i skolan medans resten av klassen är i Estland och roar sig. Ni får bilder senare eller imorgon men just nu så orkar jag faktiskt inte för jag är skit trött och behöver vila!
       PUUUSSAAR!

15 maj!

HÖG MUSIK OCH PACKNING ÄR DET SOM GÄLLER!

Åker som sagt till Estland på tisdag så nu packar jag för fullt för sen ska jag träffa mina fina och imorgon är det skola och plugg så jag hinner inte då heller, kommer sakna lilla amandoosshh men ska bli så sjukt kul!

Här är det jag handla på stan igår:
 



 
 
det här fick jag av min mamma igår på stan, på tavlan längst ner står det:

min enda längtan nu och här,
Älska mig för den jag är


3 dagar kvar!!

Får bli en liten snabbis har inte tid med det här egentligen, var på stan med mamsi hela dagen idag och shoppa och åt lite mat med papsen också, när jag kom hem gjorde jag iordning mitt rum lite för det är lite saker som ska ändras sen gjorde jag mig iordning för nu ska jag dra mig mot ida med amanda och umgås lite sen åker vi vidare!
Skriver ikväll när jag kommer hem och så ska ni få se vad jag handlat på stan idag!
      PPUUUSSS SÖTISAR!

you are the best

Jag älskar er mina fina, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag tänker på er varje minut som går, när jag tänker tillbaka på tiden jag spenderade med er så vill jag tillbaka dit nu, än idag önskar jag att jag en dag kommer få träffa er igen. Det är orättvisst hur det just kunde hända er men jag saknar er mer än något!

Jag älskar er världens bästa mormor&morfar♥





5 dagar kvar!!

Nu börjar de närma sig mer och mer för om 5dagar åker tema1013 på wadköping till Estland och har så jävla kul, längtar grymt mycket och ser fram emot en vecka med fint folk.
Sitter i mitt kök och käkar bananer för jag är så grymt hungrig och funderar på vad jag ska laga för något för jag är själv hemma.., men nu ska jag fixa till något gott jag här av mig senare ikv!
        PUUUSSS

I am happier than you,now and forever

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL!!

Det där var ett MÅSTE för just nu älskar jag bara sveriges väder, skolan idag var helt okej satt ute i solen hela dagen och jobbade så jjäkla skönt. Efter skolan åkte ja och ida hem och åt lite sen kom emma och vi gick ut i solen och la oss och dunka musik, prata och ah flumma runt, sen efter ett LÅNGT tag kom kevin & amanda och gav oss sällskap ett tag sen rullade vi hem igen och nu har jag ätit duschat och nu ska ja plugga lite!
  PUUSSSSAR från mig!!


   
saknar mitt JÄVLA thomas sabo armband som sitter på min hand på bilden, har tappat bort det och kommer verkligen inte ihåg vart det tagit vägen..., vill bara att det ska komma tillbaka till mig igen!!!!!
JA JAG VET JAG ÄR SMYCKE OCH SKO BEROENDE!!!

I laugh you right in your face girl

Kom precis hem efter ett träningspass med kevin, amanda & ida nu ska ja duscha och ta något att äta, sen sätta mig och plugga en stund och sedan ta och sova lite det behöver jag, har inte sovit ordentligt sen i torsdagsnatt.. så jag behöver verkligen sova.
Åker till etsland om 8 dagar!
  PuusssHEJ!

älskar vädret just nu!

Dålig dag igår så var inte på humör för att skriva, men nu är jag så glad det kan bli för kolla ut genom fönstret?! det är ju underbart väder. Nu byter jag om och drar mig mot stan med ida och möter kevin och amanda sen ska vi åka och träna hör av mig när jag kommer hem har inte tid att sitta här nu..
Ha en bra dag! puusssar!

I think about you all the time

Sitter i min soffa och är hur trött som helst har inte sovit mycket alls inatt, igår när mina finaste kom hit så dunka vi musik och chillade ett tag sen började vi fixa oss och dra oss mot tybble där vi tillbringade kvällen/natten. Nu ska ja chilla lite till innan jag träffar mina tjejer och har det otroligt mysigt. 

 Flickor jag älskar er av hela mitt hjärta♥♥


Music in My Heart

Kom precis ut från duschen och ska måla naglarna, smörja in mig och dunka musik och vänta på att mina brudar kommer för ikv blir det utgång med dom finaste, hör av mig senare innan jag drar ut eller imorgon!!

du finns inte kvar i mina tankar!!

Sitter i skolan även fast jag slutade halv tolv men jag var tvungen att fixa lite plus att jag har utveckligssamtal klockan tre, jiippiii!.
Åker hem sen och vilar lite och gör mig fräsh inför kvällen som spenderas med massa underbara och det kommer självklart bilder!
    puusss

12 dagar kvar!

bilder från idag!

Elin Viktoria Lindh-Karlsson






du stod och log när du sårade mig, men nu kollar alla ner på dig!

Vad ska man säga mer än att idag fick vi vara med om glädje och tårar, dagen i skolan var ganska känslig för jag hade mycket inom mig som kom ut och jag reagera på minsta lilla så saker vart väldigt stora.. , men efter skolan åkte jag till stan med ida och mötte upp amanda och kevin och gick runt på stan med dom till sju typ ååhh gud vilken dag har nog aldrig skratta så mycket i hela mitt liv, hhahahaha tycker synd om tjejen som prova byxorna när vi börja skratta så högt att hon hörde men vad ska man göra hon var för rolig och vi var tvungna att skratta. Sen åkte amanda och kevin hem och jag och ida åkte till mig för att äta men ångra oss så vi böt bara om och cykla upp till saigon och tog en tredje dejt där och då vart det ännu mer tjejsnack och massa skratt!
        Puuusss på den här dagen!


if you are ready for a fight, you must also be ready to lose it

Sitter i min soffa och skrattar för mig själv och vet faktiskt inte riktigt vad jag skrattar åt men måste nog vara ida som åkte för ett tag sen och gjorde bort sig totalt framför min pappa, hon satt och sjung solo och överdrev som tuusssaan och trodde jag var själv hemma när min pappa står bakom henne och lyssnar..
Skolan idag var seg som tusan men åkte upp på stan med afsaneh efter och träffade trevligt folk, sen gick jag vidare och träffade amanda och gick runt och handla lite och provade lite klänningar som vi kanske går och hämtar imorgon. Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen plugga lite, Hoppas ni får en bra sömn inatt för det ska jag ha!

                             Puuuss&kram!

     

3 maj!

Har legat i min säng sen i söndags morse och vart sjuk.. inte det roligaste faktiskt men jag kände mig mycket bättre när jag vaknade imorse, men jag har ju alla tusen tankar kvar i mitt huvud som inte vill försvinna. Men jag får nog helt enkel ta med mig dom till skolan imorogn om jag orkar gå eftersom dom inte vill lämna mig ifred..
Albana kom förbi och lämna mina skor och hämta en tröja hon ville ha, kul och se min ängel igen var ett tag sen! sen kom ida till mig vi satt i trappen och pratade och skrattade lite så fick jag också lite godis så söt hon är min gullebulle. Nu ska jag gå och äta lite sallad och ringa min älsklings amanda och prata lite!
               PUUUSSAAR! 


memories never die


ida, albin & anton

 ida & amed

wille, jag & ida

amanda, josse & jag

ida , jag , josse & amanda

pontus, josse & markus

filip & elias

filip & elias

jag, ida & emma♥

jag, albana &nefya♥

 fina kani

drömmer fortfarande om att du en dag ska komma tillbaka till mig, jag älskar dig Jane Lindh♥

fina flickor!



grekland♥

ida&moster

coola!

ja och min älskade ida!

klara & jag!

mina underbara!

my girls

mina flickor♥

ida jag och pappa

thailand



nyår

love love love



gulligaste bebisen





alla har haft sina stunder..

grekland♥

sjuk sjuk sjuk sjuk..

Jag vaknade nyss och kan knappt andas för jag är så förskylld, ska snart gå upp och duscha sen lägga mig i soffan och kolla på film och bara mysa. Men först så vill jag bara tacka Josefine ida nathalie johansson för att hon är så otroligt gullig och vissar upp min blogg så folk ser den på hennes! jag ska också länka hennes blogg här så ni har chans att gå in på hennes, det är en bra blogg och hon är värd det min fina josefine! 
 här är lite bilder jag hittat i datan på josse:

 





 Min fina Josefine Johansson!!   http://jjosefne.blogg.se klicka!!!


2 maj!

Det var inte förran jag förlorade dig som jag insåg hur mycket du betyde för mig..


 
 Jag låg och tänkte på saker som hänt och händer just nu och jag tänker inte gå in mer på det men att bara ha tanken är så hemskt.. när jag vet hur fel allt vart.


I'm not the same without you

Gick inte till skolan idag för jag inte mådde bra, vart sjuk på valborg och nu ligger jag bara i min säng och orkar ingenting. Ska snart gå upp och ta något gott och sen duscha innan mamma kommer hem, sen ska jag slå mig ner med mamma i soffan och beställa lite saker från internet!
            puussar&kramar!

HERREGUD!

Jag elin viktoria lindh karlsson måste lära mig att rensa och städa mina garderober lite oftare för nu har jag stora högar på min säng med kläder som jag inte kan ha eller vill ha kvar och bara så synd att slänga bort det när jag knappt använt det själv!

från gina storlek: 36  60kr!

linne från monki storlek: S 40kr

från ginatricot storlek: S 40kr!

från ginatricot storlek: S 40kr!

från bikbok storlek: S  50kr

1 maj!!

Gick precis upp ur sängen kunde verkligen inte sova med alla tankar som snurrar runt i mitt huvud, så jag gick upp och åt lite och tog kort på två till tröjor som jag hittat i min garderob som jag tänkte någon kanske ville ha! här får ni bilder och pris och bara att höra av sej om ni vill ha något eller om ni vill veta något speciellt!!

 adidas tröja storlek: S från adidas affären -60 kr

 från ginatricot storlek: S - 50kr


1 maj

Ligger i min säng och mår piisss.., hatar att vara sjuk och må dåligt över vad som händer just nu samtidigt för allt bli bara så mycket värre då, menmen jag ska sova lite nu sen kommer min underbara mamma hem med mat till mig, så får jag se vad jag gör sen men jag hoppar  in i duschen och går och lägger mig tror jag!


RSS 2.0