Jag går min egna väg så går du din


Hej på er!

Idag är det fredag och jag mår uselt, det känns ju sådär, har något så otroligt ont i huvudet, men ska gå ch ta en tabblet nu sen gå och möta upp lisa, sen åker vi hem till josse och ser vad som händer. Det blir iaf en tidig kväll för mig, för jag ska orka morgondagen. Den kommer bli lång men förhoppningsvis sjukt bra, men nu ska jag ta på mig lite kläder och käka sen måste jag dra. Hör av mig lite senare!

PUUUUSSS!


 puuss på min fina Marcelo!

 puuusss


Hej på er solstrålar! Sitter i skolan och ...

img_4969 (MMS)

Hej på er solstrålar! Sitter i skolan och kollar på film, har ingen lärare just nu och halva klassen drog, snällisar! Men jag och tio av 26 stannade.., sen blir det plugga plugga plugga! Hör av mig senare när jag är klar med plugget! Puuuss!


Nu säger Lilla jag godnAtt och sovgott! Ha...

img_8951 (MMS)

Nu säger Lilla jag godnAtt och sovgott! Haft en otroligt bra dag, hör av mig imorgon och ser vad som väntas! Pussss!


Nu säger Lilla jag godnAtt och sovgott! Ha...

img_8951 (MMS)

Nu säger Lilla jag godnAtt och sovgott! Haft en otroligt bra dag, hör av mig imorgon och ser vad som väntas! Pussss!


jag känner så här, jag tror jag e kär

Hej på er mina solstrålar!

Jag är förvirrad just nu det är så mycket jag vill göra..

- färga håret mörkt mörkt!
- tatuera mig vilket jag ska göra nu ska boka tid på fredag
- ta fler håll i örat vilket jag också ska göra i helgen eller veckan.
- köpa mer kläder, vilket jag egentligen inte borde
- åka utomlands
- flytta
- vill förvandla min kropp
- sola
- klippa mig lite..
- bleka mina tänder
- vara bra i skolan..´

Va lite men finns tusen fler saker som jag skulle vilja göra, men de är såna saker jag verkligen tänker på. Kom precis hem efter en halvdag i skolan sen vidare och träffa lisa, sen gick vi till stan och mötte upp erika, vi gick runt och kollade i affärer och sötan är ju tokig i rosa men problemet var ju att hon har rött hår men det ska färgas. Sen gick vi till soleo och käka med olivia och ida också och där skämde vi ut oss lite men vad ska man göra när man inte blir nöjd?, sen tog vi en runda till innan vi gick hem till erika och gulla lite, men sen vart jag så trött så jag åkte hem. Nu ska jag käka och kolla på tv för ikväll ska jag sova tidigt!

Ha en bra kväll alla söta!
ps: jag saknar min pöjk..


Du är inte som alla andra, du har något speciellt

Skolan idag va helt okej, men min hals/nacke dödar mig, har skrattar något så sjukt mycket idag, ida fick nytt ragg & filip höll på och dööö av skratt och markus gjorde min och idas dag med skämtet om blondinen i vår skola, ah gud den här dagen, sen åkte ja och ida upp till stan snabbt och sen åkte jag vidare till min syster och pluggade.
Imorgon är de kort dag börjar åtta och slutar elva, kan inte bli bättre än så, men nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon.
PUUUSS PÅ ER!


Godkväll! Har varit dålig upptadering jag ...

Godkväll! Har varit dålig upptadering jag vet och förlåt för det! Nu ville jag bara säga godnAtt och sovgott! Puuusss!


Hej på er sötnosar! Skolan idag har varit ...

Hej på er sötnosar! Skolan idag har varit lugn och skön med så mycket skratt att vi nästan börja gråta, tack för hjälpen lillsnorren! Slutade skolan tjugo över 5 och ska slå på tvn sen kanske ta en promenad med min fina! Puuusshej!


Sitter hos min syster och kollar på tv och...

img_5945 (MMS)

Sitter hos min syster och kollar på tv och är hundvakt, ska försöka plugga lite svenska också men vi får se hur det går! Puuuss! // elin Viktoria Lindh-Karlsson


Sitter hemma hos min syster men en liten ö...

img_7570 (MMS)

Sitter hemma hos min syster men en liten överaskning och väntar på att hon ska komma hem!  Här är sötnosen hon fått och hon kommer bli sjukt glad!


musik är mitt liv

Nu har jag tagit bilder på sånt som är nytt inköpt som jag inte visat upp sen får ni också bilder från vad jag hade på mig idag och lite så, hinner inte göra mer för jag måste dra sen!
PUUUUUSSSSS!

 utsläppt hår, mascara, väst från hm, kofta från jc. Hade på mig det i skolan också men ska också ha det nu när jag går, hade dock mer smink i skolan men nu hade nästan allt försvunnit så ja tog bort det och drog på lite mascara bara.

 Dagens

 igen

 västen är ny från hm som sagt, väskan är ny men kommer inte ihåg vart jag köpte den men det kan jag ta reda på.

 mina tillbehör till dagens och armbandet som jag har dagligen, en konf present från en närstående så kommer aldrig ta av mig det i onödan.

 thomas sabo

Det var dagens och lite nya saker men nu kommer dom nyaste.

 Högtalare av pappa!

 Av mamma, men kommer ha två till ljus.

 skjorta från jc!

// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

don't tell me you're sorry cause you're not

Hej på er!

Slutade skolan klockan elva så jag mathilda, amy och ida gick och käka lyxmat i matsalen.. nej men det var faktiskt riktigt gott för första gången, sen åkte jag hem och bara la mig i soffan och lyssna på depp låtar och åt fruktsallad.., har varit så himla arg och sur och allt möjligt sen jag kom hem så ingen ide att prata med någon eller sitta här egentligen för jag låter kanske lite otrevlig i mina ord men det börjar faktiskt gå över nu, ska nog gå hem till erica och träffa lisa och några till för att få mitt humör uppåt igen men vi får se hur det blir.
Jag har också lovat att lägga upp bilder på det jag handlat jag vet, så jag tänkte faktiskt göra det innan jag går ut.
Men ni får ett antal ego bilder istället! haha..









Chillarn

PUUUUUUUSSSS!
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson


Det finns bara en som du

Gokväll på er!

Jag och Lisa tog oss till Saigon och åt lite mat och pratade lite och såvidare sen kom ju henns pojk och hans kompisar och höll oss sällskap ett tag också, var ett tag sen jag träffa henne så det var kul, Tack för det Lisa!
Sen gick jag hem och mötte pojken på vägen och pratade lite med honom sen gick jag hem och städade mitt rum och kollade på one tree hill, men nu ska jag gå in i duschen och krypa ner i sängen och kolla på lite film.
Hör av mig imorgon, får se vad som händer en fredag som denna men ska nog iaf träffa han den där sötingen ett tag.
PUUUUUUUSSSSS!

 Bilden är väldigt gammal tog den sommaren 2008 men resten av datum och tid på bilden stämmer inte!

// Elin Viktoria Lindh-karlsson


Slutade precis och nu väntar jag på Lisa f...

img_9925 (MMS)

Slutade precis och nu väntar jag på Lisa för vi ska gå till stan och fika, hör av mig när jag kommer hem. Puuusss


vad folk tycker eller tror om dig spelar ingen roll, för du vet vem du själv är och det är viktigast

Nu har jag kollat två avsnitt one tree hill och ska nu käka lite innan jag ska slå på några avsnitt till innan jag slocknar helt.
Nu är det dags tatueringen ska göras inom en kort kort tid ska gå iväg i veckan eller början av nästa och beställa tid sen ska den göras så snart som möjligt. Kommer inte skriva vad det blir eller vissa bild försen den är gjord och bra. Men det kommer och jag är super taggad samtidigt som jag är livrädd.
Men det blir bra får vi hoppas, men nu ska jag hjälpa pappa med maten, ha en trevlig kväll och sov gott!

PUUUUSSSSS!
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson


så fort man vände ryggen till förvandlades du till något helt annat..

Skoldagen idag har faktiskt vart ganska rolig, inte några speciellt jobbiga leketioner och idrotten var för första gången rolig, har aldrig riktigt tyckt idrotten i skolan vart rolig men idag så var nog alla på hugget och skratta. Sen på eftermiddagen hade vi ju våran efterlängtade cykelturen, som började i wadköping vidare till stan, för att sedan åka till markbacken, sen till rosta och sist ladugårdsängen.. JIIIPPPIIIEE.., menmen vi överlevde ju bara att jag, vera och emily var lite leriga efter att ha palla äpplen och cykla i lera men sånt får man räkna med för man måste ju faktiskt ha lite kul i skolan också. Men imorgon blir det allvar igen och riktiga leketioner, men nu ska jag plocka undan min fina måltid jag gjort ordning och städa undan på mitt rum. Sen blir de one tree hill och fin besök. Skriver nog något mer innan jag går och lägger mig ikväll!
Jag vet att jag är dålig på att ta bilder på morgonen så ni får se dagens outfit men jag hinner aldrig men ska verkligen försöka jag lovar!

 bild från i sommras

PUUUUUUSSS!!
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

Du gör mitt liv till en mardröm

Pluggandet har gått bra, ska fortsätta mer imorgon för nu ska jag åka till min syster och hämta lite grejer sen ska jag kolla på one tree hill.
Ska ta mer bilder och lägga ut mer bilder och så, vet att ja är dålig på det men det kommer jag lovar!
Sen jag kom hem efter skolan har jag bara tänkt på tatueringen jag ska göra kan inte bestämma mig åt vilket håll jag ska göra den eller med vilken stil på texten eller något.. men jag tror jag har bestämt mig, men problemet är bara att jag är så rädd, men måste göra det nu snart innan jag ändrar mig.
Men nu måste jag åka, hör av mig mer ikväll eller imorgon.

PUUUSSSSS!
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

Best Thing I Never Had

Kort med jobbig skoldag idag, började tio och slutade halv två, men tog igen en hel del från min sjuka tid så vart ganska mycket att göra. Har fortfarande en del att plugga så jag måste spendera en del tid ikväll och denna vecka till att plugga.
Anars går det väll bra i skolan kan jag tycka men jag hatar när det kommer mycket på samma gång, för att stressa är det värsta jag vet. Men nu ska jag faktiskt fortsätta plugga och sedan kolla några avsnitt one tree hill, imorgon är det utedag nästan hela dagen, först några leketioner sen idrott (ute).. sen cykelturen?..

PUUUUSSSS!

// Elin Viktoria Lindh-Karlsson


Sitter på skolan och har fotografisk bild,...

img_3187 (MMS)

Sitter på skolan och har fotografisk bild, slutar tjugo över fem och då ska jag till mberg med mamma och äta lite och handla, sen ska jag hem och plugga och kolla på one tree Hill.  Hör av mig mer ikväll! Puuuusssss!  // Elin Viktoria Lindh-Karlsson


Allting kommer bli bra till slut

Stockholm bilder:

 klassens fotomodell: Elias Jonsborg

 Jag&Simon

 Halva klassen

 

 Elvira, Vera, Amed, Alex & vårat egna tema mongo Emily!

 Amed

 

 





 Per (lärare)

 ida fina



 amed&alex



 kärlek

 tim, mange, albin& amed

 wille & anton



 rädd kille..



 glad kille..

 ida fina

Tog tusen bilder från den lilla resan men jag orkar inte sitta här till elva ikväll, så det fick bli dom. Fick inga bilder på shoppingturen och det men det får bli bra som det vart.

Kvällen igår var grym, tack allihopa som var där och gjorde min kväll till en kväll jag sent kommer glömma, men är dock dööö trött nu. Vaknade upp hos amy imorse med massa folk och vi bara satt och snackade tills bussen kom. Åkte hem och duscha och fixa sen gick jag upp och träffa mina föräldrar och åt på java och shoppa lite, kommer troligtvis bilder på min shopping lite senare. Tack iaf!
Nu ska jag kolla lite one tree hill och mysa i min soffa sen vet jag inte hur jag ska göra ikväll om de blir filmmys med några innan pojken kommer hit eller om jag ska vara hemma för jag vet ju inte riktigt när han kommer, men vi får se hur det blir. Hoppas på en minst lika skön och mysig eller fartfylld lördagskväll för er andra!

PUUUUUUUSSSSS!
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

Det kommer med tiden

Kom precis hem, har gjort lite ärenden i staden, skolan idag har vart helt okej. Det ser ut som kvällen kommer bli mer än okej!
Ska fira min fina amy ikväll så jag och ida ska väll ses på stan sen och handla lite och åka till amy för att sedan ha en sjukt trevlig kväll med undertbart folk.
Men nu ska jag vila lite och sedan gå och äta, sen måste jag göra mig iordning så jag hinner!


Bild från stockholm igår och mer bilder kommer imorgon eller något men hinner inte idag.

Gör nog den där grimashen (stavning?) på nästan alla kort, det bara blir så!

PUUUUSSSSSS!
//Elin Viktoria Lindh-Karlsson

saknaden är stor

Det börjar bli lite tröttsamt att bara ligga i sängen hela dagarna så det ska bli skönt att komma ut imorgon, ska till stockolm imorgon också får se hur länge man orkar gå runt där innan man tuppar av, men det ska nog gå bra, hoppas det är bra väder bara.
Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill och bara ta det lugnt för sen är det idol och måste duscha och fixa lite innan skolstarten imorgon.

PUUUSSSS
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

Om jag vore du skulle jag skämmas

förlåt förlåt förlåt!
Jag har fått klagomål om min upptadering så jag lovar att jag ska bättra mig, gick ju hem från skolan igår på grund av att jag är sjuk och sen dess har jag bara spenderat min tid i min säng framför datorn med massa avsnitt av one tree hill, det kan inte bli bätte än så!
Det blir vila imorgon också för min del på grund av halsont, förskylning och helt slut i kroppen, men på tordsdag ska vi till stockholm på studiebesök och det vill jag inte missa.
Men nu ska jag ta och kolla lite längre på oth så jag hör av mig senare eller imorgon.



PUUUUUUSSSS
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson


En resa jag sent kommer glömma!

Grekland med ida och päron och morbror med fru!, det är en resa jag sent kommer glömma, det var ju ett tag sen men jag kommer aldrig glömma hur bra vi hade det!
BILDBOMB



 vattnet var så jädrans fint!



 hade nalle tävling med min morbror, det bästa för han var att han vann flest nallar, men det bästa för mig var att jag fick med mig flet nallar hem pågrund av att killen i kiosken gav mig nallar när han såg att ja inte fick upp någon i maskinen & vi tävla om vem som fick mest nallar men vi sa allra vem som skulle få upp dom så jag tycker fortfarande att jag vann! men ni ser ju vem som är stoltast..

  det är fel datum och tid på bilderna, men de är kamerans fel.

 så fint! (lägg märke till hur min mosters balans inte är som den ska haha!, i rosa bikini) vågorna är för stora för henne..





 stekarn på stranden







 



 

Jag bara älskar dettaa!!
lovveeuu ida<3


du är min kärlek

Kom hem från klassresan i fredags och jag mådde sådär när jag kom hem därifrån.., ont i hela kroppenl, febrig, ont i huvudet ont förskyld. Men det får man räkna med när man är ute två dygn, låg hemma hela fredagen och kollade på idol och myste med mina päron, mamma åkte ju till stockholm då också så jag tänkte jag skulle vara med henne lite, lördagen spenderades på stan en snabbis sen hem och äta med pappa och syster sen spenderade jag resten av dagen i min säng tills att ida smsa och fråga om ja skulle med till johanna vid åtta halv nio så ja gick upp och fixa till mig lite och drog mig till ad och hade en trevlig kväll. Min söndag har hitills spenderats i min säng, börjar känna mig sjuk så får se om de blir någon skola för mig imorgon.., Mamma kom hem med jeans och smink till mig från stockholm, tack min finaste mamma du är bäst!
Sen berätta hon hur hon hade haft det och sa att ja var tvungen att hänga med nästa gång (hon var där för att träffa en nära vän alltså inte bara för att shoppa) och jag vart sugen att åka på en gång!
Ska fortsätta kolla på one tree hill nu och sedan kolla idol, hör av mig senare.

PUUUSSS!
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson


Sitter på stranden och kollar ut över vatt...

img_7728 (MMS)

Sitter på stranden och kollar ut över vattnet, ingen bra bild men de vart blixt och skit konstigt, kommer hem imorgon och jag längtar som bara den, vill sova i min säng och duscha och massa sånt! Puss hörs imorgon! // Elin Viktoria Lindh-Karlsson


dålig upptadering tills fredag pågrund av hajk..

Ja som sagt så kommer ja inte alls ha tid för att blogga idag imorgon och på fredag dag, kommer hem på fredag någon gång så jag hör av mig då, tills dess får ni ha det bra i skolan för jag ska iaf ha sjukligt bra i skogen!
Tältning med mina babes Ida& Mathilda, laga egen mat, chilla och bara ha det så jävla bra.
Nu måste jag packa klart det sista för sen ska ja vidare till stan för att handla lite och sedan åka och möta upp klassen.
Hör av mig om ja får tid över men troligtvis inte!

PUUUUUUUUSSSS!




en aning gammal bild menmen..

// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

ego ego ego ego ego ego ego





 

senast tagna bilder..

kan inte sluta tänka på dig

Den här dagen har nog vart helt sjuk.., skolan var hemsk mitt huvud var som att slå slag genom ett fönster typ en miljon gånger och sen när man var tvungen att sitta och lyssna på sina lärare vart inte saken bättre!
Tur att man har snälla jocke i spanska då så ma slipper slita skallen av sig, för den höll seriöst på att sprängas.
Efter skolan åkte ja och ida till stan och mitt humör vart ännu värre.., men sen fick man ju mc av min pärla så humör gick upp ett snäpp igen, sen av att bara sitta och prata ut med henne gjorde dagen bra, tack min bästa!
Sen satt ju filip, kevin&sebbe med oss också och filip är ju för rolig haha, så random!
Sen tog jag mig hemmåt och la mig i sängen tills det plinga på dörren, då min kära kom och gjorde mig sällskap och fick mig att minska ner mitt sura humör!, kollade på film& tog sjukligt söta bilder, men kan ju inte hjälpat...
Nu ska jag packa klart det sista för Hajken sen ska jag kolla på lite film för att bli trött så ja kan sova, för imr bär det av till Granvik!
Hör av mig imorgon innan jag drar mig iväg för jag kommer inte kunna blogga något när jag är där borta för vi kommer ha fullt upp nästan hela tiden, med min galna klass sitter man aldrig still.

PUUUSSS!

// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

Nu ska lilla jag gå och kolla på film, sen...

Nu ska lilla jag gå och kolla på film, sen ska jag sova! Pusss mina fina! // Elin Viktoria Lindh-Karlsson


GodnAtt

img_0282 (MMS)

GodnAtt


du är den bästa

Skola mellan åtta & tjugo över fem på en måndag vad ska man säga?, men våran sista leketion var ivval och då har jag foto och det kommer nog bli riktigt roligt, idag till exempel satt jag ida, amed, bella & deena och tog massa fula&söta bilder på våra datorer, sen fick vi gå igenom systemkameror lite och massa kul!
Men en lång dag med huvudvärk det var inte kul alls, men får ju sovmorgon imorgon så det fixar jag!
Imorgon är det sista dagen i skolan för denna vecka sen taggar ja, ida, mathilda & amy Hajk!
Sen ska jag få träffa min saknade d också imorgon efter skolan efetrsom jag ska va borta ett tag sen och inte har träffat honom på bajs länge.

PUUSSS
// Elin Viktoria Lindh-Karlsson

Nya skjortan på!

img_1146 (MMS)

Nya skjortan på!


SMS-inlägg

img_2196 (MMS)


SMS-inlägg

img_2072 (MMS)


Skolan nu jaao!  Har hajk genomgång kan de...

img_5747 (MMS)

Skolan nu jaao!  Har hajk genomgång kan det bli bättre, fyra blondiner i samma tält!


GodnAtt & sov sött!  // Elin Viktoria Lind...

img_4683 (MMS)

GodnAtt & sov sött!  // Elin Viktoria Lindh-Karlsson


4 september 2011

Goddag på er!

Pappa kom hem vid elva med nya grejer till mitt rum så nu börjar det verkligen bli klart på riktigt, även fast vi håller på och ska flytta så var jag bara tvungen att fixa till och göra om det, för vill ha något helt nytt perfekt då kan ta de ta ett tag att hitta något men vi har hittat några vi håller på att kolla på. Men ja vill gärna ha ett ordentligt rum som jag trivs i tills vi flyttar!
Det är dock bara ena halvan av rummet som är klart men de kommer bli klart denna vecka, jag ska få in en tvbänk till min tv och sen två hyllor över tvn som ja ska ha en massa foton på!, sen har ja en stor garderob också men den ska ut och ja ska få en byrå i veckan eftersom jag har en garderob utanför mitt rum också där jag har skor väskor och kläder som måste hänga så behöver bara en byrå till resten.
Men säng soffa bord och allt annat är klart och det ska ni få bild på! Det fattas dock små saker som kuddar plus en filt till soffan och sängen, och en hylla till mina smycken och hårgrejer och sånt.

Bilder:

 platsen jag älskar mest!

  myspyyss hörnan! (fattas kuddar&filt)

 ena fönstret (fattas en blomma)

 mellan fönstrerna

 andra fönstret

 mellan soffa&säng som nu är fylld med saker som ska vara på en annan hylla.

 en trappa för det mesta men min sten är den finaste!

 myyysss

 Ena sidan av rummet

 garderob

 En del av mina kläder!

 En del av mina skor!
Fattas bara väskorna här inne men dom har inte kommit upp än.

// Elin viktoria lindh-karlsson


SMS-inlägg

img_1743 (MMS)


Goddag på er! Idag har jag hunnit gjort bå...

img_0348 (MMS)

Goddag på er! Idag har jag hunnit gjort både det ena och det andra, har varit på Ikea och fixat mina nya saker så imorgon ska nog mitt rum vara klart! Några små grejer som inte kommer komma imorgon, sen har jag varit i bowlinghallen och chillat galet!  Nu är jag hos min morbror och pratar lite, dom är ju för roliga! Haha, men snart ska jag här ifrån! Hörs senare ikv för ikv är det lördag!!  Wiihoo :D


hemskt

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=162gYmyiGrU

Jag tycker faktiskt ni kan ta 5 minuter av erat liv till att kolla på denna!!
Dela gärna med er till andra också!

2 september 2011

Dag 10: En barndoms vän?

Ah jag vet inte riktigt har några st som jag har kännt sen dagis som jag känner än idag, men det finns en tjej i denna lilla stad som jag kännt sen jag föddes ungefär och det är Klara Andersson.
Har tyvärr inga bilder från när vi var små i min dator men tro mig det finns gott om fula & söta bilder på oss under dom här 17 åren! Önska jag kunde vissa några för jag sitter faktiskt och skrattar åt dom just nu men jag orkar inte sitta och få in dom i datorn och hållla på.
Men vi har så många minnen så det är inte sant, nästan varje sommar åkte vi till sanna badet och bada och lekte, när vi bodde i solhaga och lekte tjuv & polis men dom stora killarna! coola var vi!
När du lämna mig och flytta till garphyttan men inget stoppa oss haha!, vad gjorde vi inte där? cykla i skogen, spela minigolf, åkte skridsor, köpte godis hos grannen, hade grillkvällar hos er och hos era grannar, lekte på skolan, plocka blommor svamp i skogen.
När vi var på Öland, grävde ner varandra i sanden, körde vattenkrig med killarna i huset brevid, sov i våra söta nalle puh pjamaser! Gud vet inte vad ja ska skriva har så mycket tankar just nu haha, men vi har gjort så mycket tillsammans och vi är kompisar än idag, hon är dock ett år äldre än mig men vad gör det? vi hade lika kul ändå!
Klara är så otroligt fin, har alltid ställt upp och gjort saker för en, hon är som en liten pingla haha, nej men hon är dööö gullig!

Puuuss snuttiiiss!



när vi spela handboll för två år sen kanske?

 

och där har vi henne, min fina klara andersson!


Don't stop the party

Då har jag två siffror kvar att skriva om och det har varit skit segt jag vet!! förlåt mig, men jag tänkte iaf ta båda på en gång.

Dag 9: en plats jag alltid kan komma till

  

Till mina kära mormor&morfar!

Dom här personerna har haft en stor plats i mitt hjärta som ni redan vet om man läst tidigare inlägg så ja orkar inte sitta och skriva så mycket om det, men på något sätt blir jag lugn när jag kommer dit spelar ingen roll vad det handlar om men är jag glad, arg, ledsen? så kan ja alltid komma dit. Jag känner mig trygg skulle kunna sitta där dag ut & dag in och aldrig vara rädd. Jag var hemma hos dom flera gånger i veckan förut så varför skulle jag sluta träffa dom bara för att dom inte står på benen på jorden som jag?, i mitt hjärta så kommer ni aldrig vara döda, för mig lever ni ännu & det gör att jag orkar hålla ut!
Min högsta dröm skulle vara att få se er i ögonen igen att se er lyckliga tillsammans, att se er skratta och bara leva så som alla andra.. men jag vet att ni har det bra där ni är och är lyckliga tillsammans & lyckliga av att se mig och mina syskon vara lyckliga!
♥♥♥♥♥♥♥♥

Next to you♥

You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
That you keep that smile.

Yeah, you are my dream,
There's not a thing I won't do.
I'll give my life up for you,
Cos you are my dream.

One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.

You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
To keep you forever.

      ♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0